Aiologs Sim Sequential Shifter 2019

Aiologs is een bedrijf in Sint-Petersburg (Rusland) en heeft naam gemaakt met het bouwen en vermarkten van een van de meest compacte high-end Sequential Shifter-units op de markt.

Deze nieuwe 2019-versie van de al populaire Aiologs Sim Sequential shifter is een zeer duurzaam sim-raceproduct gemaakt van 4 mm hoogwaardige roestvrijstalen en aluminium onderdelen. Het ontwerp en de solide bouwkwaliteit hebben geresulteerd in een shifter met een behoorlijke hoeveelheid weerstand en een mooi progressief gevoel, zoals vereist door de meeste enthousiaste sim-racers.

De shifter heeft een selectie van verschillende bevestigingsopties, zoals een klem die op 0-30 mm dikke bureauoppervlakken kan worden gemonteerd, een montageplaat voor een aluminium T-gleufprofiel (40, 45 mm) en 2 voorgeboorde en getapte M5-gaten aan de onderkant van het apparaat voor aangepaste montage.

Als een Plug & play USB-apparaat maakt de Shifter verbinding met een pc via een gewone USB-poort en wordt gedetecteerd als een USB HID 12-bits joystick (Windows 10/8/7 /Vista/XP) die het compatibel maakt met alle Windows-pc race spellen. Daarnaast wordt de Shifter ook herkend op de Xbox One en PS4 consoles via de DriveHub.

Voor die extra coole look is de binnenkant van het apparaat uitgerust met multicolor LED’s die via software kunnen worden bediend.

De Aiologs SQ Shifter is op beschikbaar als pre-order via de officiële website voor 165 USD + verzendkosten. De levering is gepland op 11 oktober.

Kenmerken
– Precisieconstructie met assen en lagers
– USB HID-joystick (Windows 10/8/7 / Vista / XP)
– Instelbare verlichting door software (editie 2019)
– Compatibel met Console-adapter (Xbox, PS4) DriveHub

Montage opties
– Klem voor 0-30 mm dikte
– Plaat voor T-gleufprofiel 40, 45 mm
– 2xM5 aan de onderkant voor aangepaste montage

Inhoud van het Pakket
– Sim SQ Shifter
– USB-kabel 1,5 m
– Handvat
– Klem en pakkingen
– Plaat voor T-gleufprofiel