Assetto Corsa Competizione – Aston Martin Vantage GT3

Hou je adem in!

Assetto Corsa Competizione v1.1 komt binnenkort op Steam!

Deze GRATIS update brengt (voor alle Assetto Corsa Competizione gebruikers, heden en toekomst) 6 nieuwe verbazingwekkende automodellen, 1 nieuwe baan en belangrijke game-updates.

Terwijl we spoilers op de complete changelog vermijden, willen we de nieuwe auto’s presenteren in een oprit naar de officiële release … te beginnen met …

Aston Martin Vantage GT3

De vorige Aston Martin Vantage was de favoriet van het publiek, vooral vanwege de glorieuze V12-motor (dat geluid!)

Helaas raakte de auto ietwat gedateerd en de prestaties waren slechter vergeleken met de aerodynamische concurrentie. De gloednieuwe Aston Martin Vantage heeft een even massieve V8 bi-turbomotor, met minder geschreeuw maar veel meer uitlaatgasvertraging bij elke versnellingswisseling, en vermogen is meer dan genoeg om het goed te maken. Bovendien een modern chassis met uitzonderlijke mechanische grip en balans in combinatie met geavanceerde aerodynamica.

Het bleek meteen competitief en in staat om te vechten voor het podium en zelfs een raceoverwinning te behalen in zijn eerste seizoen in de GT3-serie. Hebben we al gezegd dat het er absoluut adembenemend uitziet?