Assetto Corsa Competizione – Audi R8 LMS


Binnenkort in update v1.1 van Assetto Corsa Competizione, de Audi R8 LMS

De alles overwinnende Audi R8 LMS was een absolute hoofdrolspeler in het BLANCPAIN GT SERIES-seizoen 2018. Het heeft misschien niet het kampioenschap gewonnen, maar het aantal overwinningen, podia, poleposities, snelste ronden en pure aanwezigheid op de grid was een duidelijk bewijs van zijn concurrentievermogen.

Audi dacht waarschijnlijk dat dit niet genoeg was en daarom probeerde voor 2019 elk aspect van de auto te verbeteren, met de Audi R8 LMS EVO-versie. Betere aerodynamica, verbeteringen in de ophanging, chassis en elektronica.

Aan de andere kant dacht de organisatie waarschijnlijk dat het moest balanceren met de andere auto’s, dus extra gewicht werd toegevoegd door de Balance of Performance. De Audi slaagde er nog steeds in om competitief te zijn, maar er deden geruchten de ronde over zware achterkant en puntige neus die bestuurders ongemakkelijk maakten.

Zijn de geruchten waar? Jij kunt de rechter zijn!

Deze GRATIS update brengt (voor alle Assetto Corsa Competizione gebruikers, heden en toekomst) 6 nieuwe verbazingwekkende automodellen, 1 nieuwe baan en belangrijke game-updates. Blijf op de hoogte voor meer info …