Assetto Corsa Competizione Eerste Oulton Park Previews


Kunos Simulazioni heeft de eerste preview-afbeeldingen van de aankomende British GT Pack DLC vrijgegeven. De releasedatum wordt bevestigd als 10 februari! Kijk terwijl je wacht even naar het prachtige Oulton Park.

The British GT Pack DLC bevat:

  • 3 iconische circuits
  • Meer dan 40 nieuw liveries en 70 coureurs
  • Dedicated Championship seizoen

Oulton Park Circuit is een racecircuit in de buurt van het dorp Little Budworth, Cheshire, Engeland. Het is ongeveer 5 mijl (8 km) van Winsford, 13 mijl (21 km) van het centrum van Chester, 8 mijl (13 km) van Northwich en 17 mijl (27 km) van Warrington, met een nabijgelegen spoorverbinding langs de Mid- Cheshire Line. Het beslaat een groot deel van het gebied dat voorheen bekend stond als het landgoed van Oulton. Het racecircuit is eigendom van en wordt beheerd door de MotorSport Vision-organisatie van Jonathan Palmer.

De baan kenmerkt zich door snel wisselende hellingen, blinde toppen en diverse krappe bochten. Het volledige circuit is 4,5 km. Het hoogste deel van de baan is Hill Top. Paddockfaciliteiten zijn redelijk groot met grote verharde oppervlakken en enkele power points.