Assetto Corsa Competizione – McLaren 720S GT3 (McLaren Shadow eSport)

Assetto Corsa Competizione v1.1 komt binnenkort op Steam, samen met een BONUS-auto! De McLaren 720S GT3 wordt een permanente gratis inhoud voor alle gebruikers en raad eens?

Het McLaren Shadow Project zal voor het eerst in zijn geschiedenis worden aannbevolen in Assetto Corsa Competizion! Spelers over de hele wereld zullen deelnemen aan een Hotstint Special Event, met de McLaren 720S GT3 op het Silverstone-circuit. De topspeler wordt uitgenodigd als finalist in McLaren Technology Center om de andere winnaars uit te dagen voor een professionele esports-stoel bij het McLaren Shadow-team. U kunt zich nu vooraf registreren voor deze hotlap-wedstrijd via de McLaren Shadow Leaderboard-webpagina. Bekijk hier het wedstrijdreglement.

We kunnen niet wachten om je vanaf 27 oktober op het circuit te zien!

 

De McLaren 720S GT3 is het eerste GT-model dat intern door McLaren Customer Racing is ontworpen en gebouwd en is gebaseerd op de veelgeprezen 720S uit de Super-serie.

Sinds de onthulling in de zomer van 2018 heeft het ontwikkelingsteam duizenden mijlen afgelegd in heel Europa en het Midden-Oosten en zag de nieuwste GT3-uitdager de Gulf 12 Hour-race in Abu Dhabi betwisten terwijl het testprogramma werd geïntensiveerd. De 720S GT3 maakte zijn wereldwijde competitieve debuut, liet een sterk tempo en enorm potentieel zien, kwalificeerde zich op de eerste rij en eindigde uiteindelijk een indrukwekkende vijfde in de GT3 Pro-klasse en achtste algemeen tegen een grid van wereldklasse.