Assetto Corsa Competizione – Onboard op het Suzuka Circuit


Op 22 januari hadden we al de introductie van het Suzuka Circuit. Nu volgt er iets speciaals van Assetto Corsa Competizione, een ronde aan boord met ‘Head of Vehicle Handling’ Aristotelis Vasilakos!

Laten we aan boord gaan met onze eigen Aristotelis Vasilakos (Head of Vehicle Handling) terwijl hij ons een ronde mee neemt rond het Suzuka Circuit. Het Suzuka Circuit is onderdeel van het Intercontinental GT Pack welke op 4 februari is gelanceerd voor Assetto Corsa Competizione.

Het Suzuka International Racing-circuit is een Gran Prix-circuit van 5,821 km (Ino, Suzuka City, Japan). Het circuit heeft 17 bochten en een enorme 1,2 km recht stuk en is een van de weinige tracks ter wereld met een “figuur acht” -lay-out.

Het Suzuka-circuit is een van de oudste overgebleven tracks van het Formule 1 Wereldkampioenschap. Naast F1 organiseert de locatie ook andere motorsportevenementen zoals de 1000 km endurance race en de Super GT.

In de echte wereld wordt het Suzuka-circuit in vijf verschillende configuraties gebruikt. Het volledige circuit, het volledige motorfietscircuit, de Suzuka East, Suzuka West Car en de Suzuka West Motorcycle-configuraties.

Assetto Corsa Competizione voor Steam koop je op CDKeys.com