Assetto Corsa Competizione – Patch v1.1

 

Assetto Corsa Competizione versie-update 1.1 is nu beschikbaar op Steam en levert de Blancpain GT-serie seizoenvoertuigen, teams en Circuit Zandvoort 2019 gratis aan alle huidige en toekomstige ACC-spelers. De update bevat 6 nieuwe automodellen zoals de Audi R8 LMS EVO, Lamborghini Huracán GT3 EVO, Aston Martin V8 Vantage GT3, Honda NSX GT3 EVO, Porsche 991 II GT3 R, McLaren 720S GT3 (als BONUS-inhoud). Circuit Zandvoort is nu te zien in ACC als een 2019 gerestylede versie van de bonusinhoud die oorspronkelijk werd geleverd bij Assetto Corsa, samen met een bijgewerkte versie van het asfalt voor Spa Francorchamps, Barcelona en Silverstone, en omdat op die tracks het asfalt is veranderd in 2019, selecteert het spel de racebaanversie afhankelijk van het geselecteerde seizoen.

Nieuwe functies
Niet alleen nieuwe inhoud, maar ook belangrijke functies komen met deze 1.1-update. KUNOS Simulazioni heeft een aangepaste aanpassing aan Unreal Engine 4 ontwikkeld, waardoor een toegewijde ondersteuning voor drievoudige monitorinstellingen mogelijk is die onafhankelijke instellingen op de 3 schermen mogelijk maakt, zoals in de voorganger van ACC. Verder zijn Pit Stop-animaties geïmplementeerd en tonen ze pit scene-operaties in de auto zoals tanken en banden vervangen. Er is een nieuwe showroom beschikbaar op de voertuigselectiepagina, waarmee zoomen en roteren van de auto’s mogelijk is. Eindelijk komen er een groot aantal UI-upgrades en prestatie-optimalisaties, samen met een lange lijst met fysische updates. 

McLaren Shadow
KUNOS Simulazioni is trots om een ​​verdere samenwerking met McLaren Racing aan te kondigen die het McLaren Shadow esports-project ook naar de spelers van Assetto Corsa Competizione over de hele wereld zal brengen. McLaren Shadow is het ultieme esports-toernooi waarmee een aantal getalenteerde en gelukkige simracers toegang hebben tot een laatste ronde in Woking, McLaren Technology Center, dat de topspeler promoot als F1-simulatorchauffeur, professioneel betrokken bij deze toonaangevende fabrikant. De nieuwe update bereidt ACC voor op het hosten van een van McLaren Shadow online kwalificatiewedstrijden, die op 27 oktober wordt geopend en op 7 november wordt afgesloten. Dit evenement verleent de toevoeging van de McLaren 720S GT3 als een permanent geschenk binnen de game-inhoud van KUNOS Simulazioni, in samenwerking met McLaren Racing, en de mogelijkheid om bovenaan het leaderboard van het evenement te staan ​​en te worden geselecteerd voor de finale, die zal worden gehouden bij McLaren Technology Centre, Woking, Verenigd Koninkrijk. Meer info over McLaren Shadow hier.

Bekijk hier de Changelog v1.1.0 (Engels)