Assetto Corsa Competizione – Porsche 911 GT3-R


Binnenkort GRATIS in de Assetto Corsa Competizione update v1.1!

De Porsche 911 GT3-R had lange tijd te kampen met een gebrek aan concurrentievermogen. Moderne GT3-auto’s maken goed gebruik van achter diffusers. Helaas zit daar de motor in een 911 en neemt deze ruimte in beslag voor een diepe diffuser, wat resulteert in een tekort aan downforce en hoge luchtweerstand van de achtervleugel.

De gewichtsbalans van de Porsche achterin helpt ook niet. Maar als er één ding is waarop u Porsche kunt vertrouwen, dan is het dat het vroeg of laat weer een concurrerend zal zijn.

De Porsche 991ii GT3-R van 2019 is sterk ontwikkeld. De motor werd “op de een of andere manier” vooruitgeschoven, waardoor er ruimte ontstond voor een nog kleine maar efficiëntere diffuser. De aerodynamica aan de voorkant is ook veel beter. De voorvering bestaat nu uit een dubbel wishbone in plaats van de oude McPherson-veerpoot.

Ja, de auto is nog steeds moeilijk te besturen en heeft nog steeds een klein operationeel venster, maar hij kan nu mee vechten en winnen! Absoluut een van de verrassingen van het seizoen 2019.

Deze GRATIS update brengt (voor alle ACC-gebruikers, heden en toekomst) 6 nieuwe verbazingwekkende automodellen, 1 nieuw circuit en belangrijke game-updates. Blijf op de hoogte voor meer info …