Assetto Corsa Competizione – Preview Suzuka

Zoals alle ACC-fans inmiddels zullen weten zal Kunos Simulazioni het Japanse Suzuka-circuit opnemen in het komende Intercontinental GT Challenge pack DLC voor Assetto Corsa Competizione. Kunos Executive Manager en mede-oprichter Marco Massarutto deelden vier verbluffende WIP preview screenshots met het beroemdste racecircuit van Japan in zijn virtuele ACC-versie.

Het Suzuka International Racing-circuit is een Gran Prix-circuit van 5,821 km (Ino, Suzuka City, Japan). Het circuit heeft 17 bochten en een enorme 1,2 km recht stuk en is een van de weinige tracks ter wereld met een “figuur acht” -lay-out.

Het Suzuka-circuit is een van de oudste overgebleven tracks van het Formule 1 Wereldkampioenschap. Naast F1 organiseert de locatie ook andere motorsportevenementen zoals de 1000 km endurance race en de Super GT.

In de echte wereld wordt het Suzuka-circuit in vijf verschillende configuraties gebruikt. Het volledige circuit, het volledige motorfietscircuit, de Suzuka East, Suzuka West Car en de Suzuka West Motorcycle-configuraties.

Op het moment van schrijven is er nog geen uitgaveschema of prijs bekend voor het ACC Intercontinental GT Challenge-pakket.

Assetto Corsa Competizione voor Steam koop je op CDKeys.com