Assetto Corsa Competizione – Intercontinental GT Pack

De introductie van het Intercontinental GT Pack, binnenkort beschikbaar voor Assetto Corsa Competizione!

Een paar jaar geleden introduceerde SRO Motorsports Group de Intercontinental GT Challenge, de eerste wereldwijde GT3-serie ooit, bedoeld om de hoogste prestatie in langeafstands GT-racen te vertegenwoordigen. De kalender bevat enkele van de meest iconische tracks ter wereld.

Het Intercontinental GT Pack zal volledig worden gewijd aan Intercontinental GT Challenge, met nieuwe tracks zoals Suzuka, Mount Panorama, Laguna Seca en Kyalami, met het Zuid-Afrikaanse circuit voor het eerst gereproduceerd in een racesimulatie met behulp van laserscan-technologie, om om de ultieme nauwkeurigheid te garanderen.

Meer nieuws over de releasedatum, functies en inhoud zal later dit jaar beschikbaar zijn. Blijf op de hoogte voor meer info …

Oh … En voordat we stoppen, raak niet in paniek! Kunos werkt nog steeds hard achter de schermen aan de 2019 GT Championship-update, die zal worden uitgebracht als een gratis update voor de basisgame-herfst van 2019. Deze update bevat 6 nieuwe auto’s en het Zandvoort-circuit.