F1 2019 – Patch Update – v1.09

Patch v1.09 is nu live op Playstation 4, Xbox One en PC. Hieronder vindt je de patch-aantekeningen en enkele verdere details over deze patch en verder:

– Realistische prestaties kunnen nu worden ingeschakeld in Leagues
– De AI kan nu worden uitgeschakeld bij het gebruik van officiële auto’s in competities
– Herbalancering van vaardigheden
– Herverdeling van de veiligheidsclassificatie
– Balancerings fixes voor AI R&D-vooruitgang in carrière
– Extra ondersteuning voor Fanatec-stuurwielen toegevoegd
– Een exploit gerepareerd op Time Trial in Frankrijk
– Bandsamenstellingen zijn bijgewerkt in Brazilië, de VS en Mexico
– Verminderde off-track grip op het oppervlak bij het naderen van bocht 12 in Brazilië
– Verschillende andere fixes en stabiliteitsverbeteringen

Met deze patch hebben we een aantal evenwichtige oplossingen gemaakt voor de ontwikkeling van AI R&D in de carriere modus. Deze aanpassingen zullen meer opvallen als je je in een vroege fase van de carriere modus bevind. De oplossingen zijn misschien niet meteen merkbaar als je je in de latere fase van je carrière bevindt.

Houd er rekening mee dat we met de release van deze patch de ranglijsten voor Brazilië, VS, USA Short en Mexico zullen resetten omdat er tragere bandencompounds beschikbaar zijn op deze tracks. De leaderboards zijn ook opnieuw ingesteld in Frankrijk vanwege een aantal onbereikbare tijden die zijn ingesteld als gevolg van een nu opgeloste exploit.

Een laatste opmerking: velen van jullie vragen naar de rijderswissel van Pierre Gasly en Alex Albon en of we deze in-game zullen implementeren. We zijn van plan om de wijzigingen zo snel mogelijk aan te brengen en we zullen hier samen met Red Bull en Toro Rosso aan werken zodra ze terugkomen van de zomerstop.

De beste prijs voor F1 2019 Anniversary Edition en F1 2019 Legends Edition vind je op CDKeys.com.