F1 2020 – Driver Ratings Updated


Het is veilig om te zeggen dat het een zeer opwindende start van het F1®-seizoen is geweest! Zoals het gezegde luidt, ben je maar zo goed als je laatste race, en met dat in gedachten heeft het ontwikkelingsteam hun rekenmachines afgestoft, hun potloden geslepen en de coureursbeoordelingen bijgewerkt op basis van de prestaties van de eerste zes races van 2020.

Weet u niet zeker wat de beoordelingen van coureurs zijn? In Mijn team van F1® 2020 word je in de positie van coureur-manager geplaatst en afhankelijk van het budget kun je een teamgenoot kiezen uit de 2019 F2 ™ en F1® coureurs. Hoe kies je je teamgenoot? Voer de coureursbeoordelingen in. Hiermee kunt u F1®- en F2 ™ -rijders vergelijken op basis van ervaring, racevaartuig, bewustzijn, tempo en algemene beoordeling. De statistieken van de coureurs in de game zijn dynamisch en het staat je vrij om de gewijzigde beoordelingen te accepteren of de beoordelingen die je hebt te behouden!

Dus, wat is er veranderd? Hier zijn enkele van de opmerkelijke updates:

Max Verstappen van Red Bull Racing heeft tot dusver dit seizoen in totaal vijf keer op het podium gestaan, waardoor zijn Pace, Awareness en Overall rating zijn toegenomen.

Het is geen verrassing dat de rating van Lando Norris ook is gestegen, dankzij enkele uitzonderlijke prestaties, waaronder dat debuutpodium in Oostenrijk, en van P8 naar P5 in de laatste ronde van de Grand Prix van Stiermarken!

Pierre Gasly van Scuderia AlphaTauri heeft zijn auto drie keer in de top tien gezet. Met belangrijke inhaalacties, waaronder een aantal geweldige veldslagen met Lance Stroll en Sebastian Vettel, is zijn bewustzijn met drie toegenomen en zijn tempo met vier, waardoor zijn algemene beoordeling twee punten hoger is geworden.

Je zult waarschijnlijk niet geschokt zijn als je ontdekt dat de kijkcijfers van George Russell ook zijn veranderd. Zijn prestaties leverden hem twee extra Experience-punten en zes extra Awareness-punten op. Dat is niet alles! Zijn ongelooflijke kwalificatievorm heeft twee extra Pace-punten toegevoegd, die allemaal zijn Overall Rating met één verhogen.

Elders zijn Lance Stroll van Racing Point en Daniel Ricciardo van Renault allebei één gestegen in hun algemene ratings, respectievelijk naar 79 en 88.

Het was een moeilijke start van het jaar voor Sebastian Vettel van Scuderia Ferrari ten opzichte van teamgenoot Charles Leclerc. Hierdoor daalde het tempo van de Duitse coureur met twee punten en zijn algemene beoordeling met één.

In de debuutraces van Nicholas Latifi is zijn ervaring met 13 punten gestegen, het raceschip met twee, het tempo met één en het bewustzijn met 15, wat betekent dat zijn algemene beoordeling met twee punten afneemt.

De volledige wijziging van de coureursbeoordelingen, tot en met de Grand Prix van Spanje, staat hieronder.

Vergeet niet dat je kunt kiezen of je deze beoordelingen wilt accepteren in je in-game mail!

De digitale download-versies van F1 2020 zijn beschikbaar via CdKeys.