F1 2020 – F2 2020 is beschikbaar!


Vanaf vandaag kun je de line-up van F2 ™ 2020, inclusief alle teams, auto’s en coureurs, in handen krijgen als onderdeel van onze gratis update naar F1® 2020. Je kunt de volledige opmerkingen over patch 1.14 hier bekijken, of je kunt hieronder meer lezen over de update van vandaag!

F2 ™ is het oefenterrein voor F1®, met veel coureurs, waaronder Lewis Hamilton, Charles Leclerc, George Russell en natuurlijk, meest recentelijk Mick Schumacher, die het kampioenschap won voordat hij doorgroeide naar het toppunt van de motorsport.

Het is ook een spec-serie, wat betekent dat de auto’s over het algemeen hetzelfde zijn, en de nadruk ligt op de coureur om het verschil te maken op de racedag.

Als je de F2 ™ -auto’s van 2019 nog niet hebt geprobeerd in F1® 2020, dan is dit het perfecte moment om de originele F2 ™ 2020-kalender uit te proberen, met 12 weekenden van elk twee races: de hoofdrace, die een vergelijkbaar formaat heeft als een F1® race, en de Sprint race, waarbij de top acht posities worden omgedraaid en vanaf de achterkant starten in een kortere race. De auto’s zijn ook een beetje anders dan een F1®-auto. Ze hebben minder neerwaartse druk en geen stuurbekrachtiging, dus als je nog geen F2 ™ -auto’s hebt weggehaald, moet je veel eerder remmen en voorzichtiger zijn in de bochten.

Probeer ze uit in kampioenschappen, tijdritten en multiplayer – je kunt onze gloednieuwe screenshots van enkele van de F2 ™ -teams hieronder bekijken, maar we zouden graag je foto’s van hen in actie zien!