Gameseat MaxRF1

De Gameseat.info MaxRF1 cockpit is ontworpen door Maas van Beek (patent) uit Nederland en gebruikt daarbij feedback van professionele coureurs om je de meest authentieke race-ervaring te bieden. De MaxRF1 plaatst je in de cockpit-racestoel met de exacte Formule 1-zitpositie als een echte Formule 1-coureur en natuurlijk in professionele GP-, Rally- en Race-positie om al je races te simuleren.

Het revolutionaire gepatenteerde ontwerp/constructie van de Gameseat MaxRF1 zorgt voor een zeer stijve stabiele en robuuste oversized cockpit, maar ook het stuur, de pedalen en de versnellingspook, die zeer eenvoudig in te stellen zijn, kunnen eenvoudig in de beste positie voor u worden aangepast als gamer. De stuurhouder is stevig genoeg voor een professionele stuurwiel aandrijving en het stevige ontwerp van de pedaalplaat zorgt voor een solide en comfortabele race-, rally- of Formule 1-ervaring.

Ten slotte, in tegenstelling tot alle andere racestoelen, is de racestoel zeer eenvoudig in te stellen in de gewenste comfortabele maar toch even stabiele Rally-, Race- en Formule 1 cockpitpositie.

De Gameseat is te bestellen via bol.com.