Gran Turismo Sport – Oktober update v1.47

De GT Sport Update arriveert volgende week en brengt minimaal 4 nieuwe auto’s

Hoewel volledig verwacht, wordt het nu bevestigd: na het World Tour-evenement van dit weekend in Tokio krijgt GT Sport een nieuwe inhoudsupdate. De bevestiging kwam van de gebruikelijke bron van Kazunori Yamauchi’s eigen Twitter-account. Daar bevestigde het hoofd van de Polyphony Digital studio niet alleen de geschatte timing, maar ook een deel van de inhoud:

Zoals langdurige fans van Gran Turismo zullen weten, is dit silhouetbeeld de traditionele manier waarop Yamauchi de update-inhoud teased. Deze keer zijn er vier auto’s en ongewoon lijken hun identiteiten vrij duidelijk. De auto linksonder is een auto die we hadden verwacht. Het is de nieuwe Taycan Turbo S van Porsche, het eerste elektrische voertuig van het merk dat zijn videogame-debuut maakt. De auto linksboven is iets langzamer: Mazda’s kleine hatchback, 2 of Demio genoemd, afhankelijk van de markt. Rechtsonder zien we de Lamborghini Aventador SV, de lichtgewicht versie van het topmodel van Lamborghini. De laatste auto is een onverwachte verrassing, met de Mercedes-Benz 300 SEL 6.3 AMG raceauto (bijgenaamd “Rote Sau” of “Red Pig”) die de set compleet maakt. Alle vier de auto’s maken namelijk hun GT-serie debuut, wat een primeur is voor deze nu maandelijkse autopakketten, hoewel we moeten wachten op bevestiging wanneer de update volgende week arriveert.

 

Er ontbreekt echter één auto in de afbeelding, en dat is de nieuwe Vision GT die Polyphony Digital morgen officieel in Tokyo onthult. Dat wordt voorlopig geheim gehouden en we weten niet of het de update van oktober zal halen.

Wat betreft andere inhoud in de update, lijkt het waarschijnlijk dat er een circuit van enige beschrijving zal zijn. Het schema voor het Tokyo-evenement van dit weekend bevat twee “TBA” -races, die meestal onbekende tracks aangeven – hoewel we verwachten dat er een race van één merk zal zijn met die nieuwe Vision GT of de Taycan. We zullen moeten wachten om te zien of dit een geheel nieuwe baan is, of de toevoeging van natte weersomstandigheden aan een bestaand circuit. Aangezien de Rote Sau het meest bekend is om zijn exploits in Spa-Francorchamps in 1971, is het dat we eindelijk het Belgische circuit in de game zullen zien.

 

Bron: GTPlanet