GRID Officiële Trailer & Screenshots

Codemasters publiceerde de officiële lanceringstrailer voor hun aankomende nieuwe GRID racegame voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Codemasters beloofde racen op vier continenten, in verschillende spelmodi zoals Circuit, Street Racing, Oval, Hot Laps, Point-to-Point en World Time Attack. Je kunt verschillende auto’s besturen, waaronder GT’s, Touring cars, Stock Cars, Muscle Cars, Super-Modified en meer.

De release van GRID staat gepland op 11 oktober 2019.


Prijzen PC: zie CDkeys
Prijzen Playstation 4: zie Budgetgaming
Prijzen Xbox One: zie Budgetgaming

Prijzen PC: zie CDkeys
Prijzen Playstation 4: zie Budgetgaming
Prijzen Xbox One: zie Budgetgaming

Wat je gaat rijden
We hebben de hele wereld doorzocht om je een zorgvuldig geselecteerde selectie van iconische auto’s te bieden om te racen in GRID, verspreid over vijf klassen (GT, Stock, Tuner, Open-Wheel, Invitational) en meer dan 20 niveaus. Van officiële IMSA-machines tot majestueuze Ferrari’s en Porsches, tot klassieke touringcars (ja, inclusief de Volvo 850 Estate!), Elke auto in GRID heeft zijn eigen persoonlijkheid, zijn eigen charme en zijn eigen reden om er dol op te zijn. Bekijk hier de volledige autolijst voor GRID.

Waar je gaat racen
Net als de autolijst is GRID’s selectie van locaties op maat en levert veel variatie, uitdaging en plezier. Van echte racecircuits zoals Sepang, Sydney en Indianapolis tot verbluffende fictieve circuits zoals het klassieke San Francisco of het gloednieuwe Havana, meer dan 80 verschillende routes wachten op je om te veroveren – allemaal speelbaar bij nat weer, in achteruit, ‘s nachts en met elke auto die u maar wilt. De scenario’s en mogelijkheden om #LikeNoOther te racen zijn bijna eindeloos.

Carrière
Denk je dat je de top van de autosportwereld kunt bereiken? Heb je het in huis om de gerespecteerde Ravenwest Motorsport te verslaan of het op te nemen tegen Fernando Alonso en Jamie Chadwick? Carrière modus is je kans om het te bewijzen – onze headline single-player modus die alle circuits, auto’s en inhoud in GRID in een steeds intensievere reis brengt.

Baan je eigen weg over zes verschillende motorsportdraden, koop meer auto’s naarmate je meer winst verdient en huur en ontsla teamgenoten met verschillende eisen en persoonlijkheden. Win vier van de zes Showdown-evenementen aan het einde van elke thread om toegang te krijgen tot de GRID World Series: een showcase van de allerbeste races in GRID, waar Ravenwest het te verslaan team is. u. Veel geluk, jochie.

Multiplayer
Snel, boordevol actie, vol afwisseling en keuze: dat is waar Multiplayer om draait, met twee modi bij de lancering die zijn ontworpen om je alle raceverscheidenheid te bieden die GRID te bieden heeft.

Wil je meteen de baan op? Met Quick Match race je binnen twee hoofdknoppen in het hoofdmenu. In Quick Match wordt je in open lobby’s geplaatst waar een evenement willekeurig wordt geselecteerd uit onze reeks samengestelde racescenario’s, die betrekking hebben op de enorme verscheidenheid aan omgevingen en autoklassen van GRID. Als je de volledige controle over je online ervaring wilt nemen, geeft Private Match je de sleutels tot alle scenario-opties voor evenementen, zodat je een aangepaste lobby kunt ontwerpen en anderen kunt uitnodigen om te concurreren. Kies een circuit, route en autoklasse, maak meerdere rondes voor een kampioenschap, introduceer een kwalificatiesysteem en nog veel meer. Het zit allemaal in onze Multiplayer deep dive, die je hier kunt bekijken.

Tussen de races door hebben we je iets gegeven om je bezig te houden … Skirmish laat je en de rest van de lobby vallen in het klassieke vernietigingsderbycircuit en de auto van GRID, zodat je kunt racen, crashen en stoom afblazen zonder regels of gevolgen. Speel leuk … of, weet je, niet.

Free Play
Onze focus op het geven van toegankelijkheid en keuze is duidelijk in Free Play, waar we GRID openen om u volledige controle over uw ervaring te geven. Met alle circuits, routes en race-opties die beschikbaar zijn bij de lancering, en een leensysteem dat ervoor zorgt dat je tegen elke klasse auto kunt racen (zelfs als je nog geen auto in die klasse hebt gekocht), gebruik Free Play om het GRID-evenement van te ontwerpen jouw dromen.

Wil je de Renault R26 van Fernando Alonso door de heuvels van San Francisco gooien? Doe het. Wil je midden in de nacht langs de zijkant van een Okutama-berg rennen in Super Modified tuner-auto’s? Ga ervoor. Pas moeilijkheidsgraad, raceafstand (tot 99 ronden) aan en ga naar de baan voor je handgemaakte GRID-evenement.

AI / Nemesis
Vergeet processierijden en voorspelbare motorsport. Het rijke AI-systeem van GRID heeft ervoor gezorgd dat elke race waar je in springt boordevol actie, memorabel en onvoorspelbaar is. Meer dan 400 AI-persoonlijkheden zijn gehecht aan elke coureur in het spel, elk met hun eigen sterke en zwakke punten en neigingen – en ze gaan allemaal voor de overwinning. Verwacht verschillende racelijnen, fouten en actie in het veld. Die te verslaan AI-persoonlijkheden zijn Fernando Alonso zelf en W Series-kampioen Jamie Chadwick, die het FA Racing Esports Logitech G-team vervangt. Maak te veel contact met een tegenstander en zij zullen jouw Nemesis worden, waardoor hun persoonlijkheid drastisch verandert omdat ze voor niets stoppen om ervoor te zorgen dat je de race niet voor hen eindigt.

#LikeNoOther
Het is meer dan een hashtag. GRID’s verscheidenheid en onvoorspelbare races creëren een ervaring #LikeNoOther – maar dat is slechts het halve verhaal. We laten je ook racen #LikeNoOther. Laat je kleuren zien met meer dan 250 kleuren, ontgrendeld terwijl je verder gaat, oplopend tot epische en legendarische kleuren en allemaal open voor kleuraanpassing. Laat ze ook zien waar ze tegen zijn door je spelersbanner en spelerskaart – die vóór en na elke race verschijnt – samen te stellen met je prestaties, mijlpalen of gewoon een cool ontwerp of je nationale vlag.

GRID Ultimate Edition
We zijn vastbesloten om van GRID een opwindende en plezierige racegame te maken maanden, zelfs jaren na de lanceringsdag, en doen er nu alles aan om te zorgen dat dit het geval is. GRID Ultimate Edition is hier uw sleutel tot en vergrendelt uw toegang tot meerdere seizoenen van nieuwe inhoud na de lancering. Dat omvat nog 90 carrière-evenementen, nieuwe car packs en nieuwe doelen om naar toe te racen. Je zult ook voorop lopen met de visuele voordelen van Ultimate Edition, zoals exclusieve livreien voor de GRID-editie, spelerskaarten en spelersbanners.

Veelgestelde vragen

Is GRID een ‘arcade’ of ‘simulatie’ spel?
GRID’s in-game opties om moeilijkheid, assistentie, auto-tuning en evenement instellingen aan te passen, kunnen worden gespeeld in de stijl van een sim-racer of een super toegankelijke arcade-game. Wil je hulp? Gebruik de dynamische racelijn, houd de AI-moeilijkheid laag en gebruik auto-assist om je vroeg te helpen. Op zoek naar iets veel moeilijkers? Schakel de AI-moeilijkheid op, schakel assists uit, stel je auto af voor de race, schakel de HUD uit en ga op weg voor een echte uitdaging. De keuze is aan jou.

Ondersteunt GRID stuurwielen?
Ja, zo’n beetje alle merken worden ondersteund. GRID is vanaf het begin gebouwd om even plezierig te zijn op zowel controller als stuur- en voor stuurwiel-spelers hebben we je meer opties dan ooit tevoren gegeven om je ervaring te optimaliseren.

Gaat u na de lancering gratis inhoud toevoegen?
Ja. Voor alle spelers voegen we nieuwe content toe naast de aangekondigde goodies van de Ultimate Edition. Dat omvat nieuwe circuits, die gratis en beschikbaar zijn om te racen, ongeacht welke versie van GRID je hebt.

Bron www.codemasters.com