iRacing – Deelnameprijzen seizoen 4 – Win een SimuCube of Sim-Lab P1-X

Onlangs implementeerde iRacing.com de iRacing 2019 seizoen 4 build die vol zat met nieuwe functies en inhoud. Maar seizoen 4 brengt ons meer dan alleen nieuwe inhoud, omdat iRacing heeft aangekondigd dat twee nieuwe partners voor seizoen 4 geweldige deelnameprijzen aanbieden die gewonnen kunnen worden.

Simucube komt aan boord als de officiële sponsor van de F3 Championship Series.
Iedereen die het Simucube-logo ten minste 10 keer in primaire positie gebruikt in officiële races waarbij de racer de minimale rondevereiste tijdens seizoen 4 voltooit, wordt automatisch ingevoerd om een ​​nieuw Simucube 2 Pro direct drive-stuursysteem met een waarde van € 1470.- te winnen. Meer informatie vind je op de website van  https://www.simucu.be/sc2pro-direct-drive-wheel-base

Sim-Lab sponsort de Sim-Lab Production Car Challenge
Met 4 unieke auto’s in een multi-class-formaat, biedt deze serie racers hun eerste voorproefje van officiële multi-class races. Als lekker maker geeft Sim-Lab een van hun P1-X sim racing chassis (ter waarde van € 729.-) weg aan één willekeurige deelnemer in de seizoen 4-serie. Elke wedstrijdinvoer waarbij de racer de minimale rondevereiste voltooit, geldt als een deelname aan de loterij. Hoe meer je racet, hoe groter je kans om te winnen.