iRacing – Lernerville Speedway Preview

 

Racing zal een nieuwe Dirt-track toevoegen aan de iRacing-simulatie met de update voor seizoen 1 van 2020 in december. De Lernerville Speedway.

Lernerville Speedway is een 4/10 mijl vuil ovaal autoracebaan gelegen in Sarver, Pennsylvania, Verenigde Staten. De baan werd voor het eerst geopend voor racen in 1967. De grond waar de speedway van Lernerville zich momenteel bevindt was ooit een populair pretpark en een ijsbaan. Hun eerste volledige jaar was in 1968. Sprintauto’s, aanpassingen en late modellen maakten deel uit van het programma.

Lernerville organiseert momenteel World of Outlaws Sprintcar Series- en World of Outlaws Late Model Series-evenementen, evenals de All-Star Circuit of Champions-sprintwagenserie. 2019 markeert het 52e seizoen voor de baan.

De track bevat de divisies “Fab 4” wekelijks op vrijdag van half april tot augustus. Deze divisies omvatten de “Big Three” – 410 Sprints, Super Late Modellen en Big-Block Modifieds, en is het enige nummer in het land dat alle drie op een wekelijkse basis draait.