iRacing – Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport MR

In maart voegt iRacing de Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport MR toe aan de online racedienst. iRacing heeft alvast wat mooie nieuwe screenshots gepubliceerd van de nieuwe iRacing Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport MR.

De Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport MR neemt deel aan de iRacing multi-class IMSA Michelin Pilot Challenge voor seizoen 2 van 2020 en neemt het hele seizoen 2020 deel aan zijn eigen ondersteuningsserie naast de Porsche Esports Supercup.

iRacing-leden krijgen ook een kans om met de Cayman te racen in de IMSA 90 minuten van het Sebring special event op 15 maart.

De originele Porsche Cayman GT4 Clubsport maakte zijn werelddebuut op de 2015 Los Angeles Auto Show. Oorspronkelijk werd de auto op de markt gebracht als een ultramoderne rupsauto voor één persoon, maar al snel vond hij zijn weg naar het circuit om een zeer competitieve raceauto te worden. De lichtgewicht Cayman GT4 Clubsport werd aangedreven door een 3.8-liter dry-sump flat-six motor die 385 pk naar het vergrendelbare achterdifferentieel pompt via een Porsche PDK-transmissie met zes versnellingen.

De nieuwe 718 Cayman GT4 Clubsport Manthey-Racing werd voornamelijk ontwikkeld om te concurreren in de SRO-serie in de GT4-klasse, de hardcore Cayman heeft meerdere koolstofvezel carrosseriepanelen verkregen, zoals de voor- en achterbumpers, kap, deuren, kap, kofferdeksel, achterspoiler, en meer.