iRacing – Updates seizoen 4 – Audi RS3 LMS TCR

Na ons te hebben geplaagd met een klein preview-fragment, introduceerde iRacing.com nu officieel de Audi RS3 LMS TCR dat het voertuig bij uitstek zal zijn voor de aanstaande iRacing Michelin Pilot Challenge.

TCR-racen is de afgelopen jaren over de hele wereld in populariteit geëxplodeerd en de Audi RS 3 LMS heeft bewezen een van de populairste auto’s van de klasse te zijn. Gebruikt door coureurs op vier continenten, vond de RS3 LMS snel succes na zijn debuut en werd uitgeroepen tot “TCR-model van het jaar 2018” bij voertuigen van 12 fabrikanten.

Licht en snel, de Audi RS3 LMS produceert tot 350 pk uit zijn turbomotor van twee liter. Sequentieel schakelen en een snelle 0-60 tijd betekenen dat deze voorwielaangedreven touringcar veel opwindende actie produceert, ongeacht waar of wanneer hij racet.

Als alles volgens plan verloopt, is de nieuwe touringcar beschikbaar met de seizoen 4 van 2019 in september. De prijs van het automodel zal waarschijnlijk $ 11,95 zijn. Bovendien kondigde iRacing ook aan dat de Kia Optima Touring-auto die momenteel beschikbaar is als een betaald automodel, een gratis auto zal worden als onderdeel van de basisinhoud.