In onderstaand overzicht staan diversen kortingen voor jullie en verschillende manieren om ons te steunen. Onze inhoud is en zal altijd volledig gratis voor jullie toegankelijk zijn. Om de kwaliteit van SimRaceBlog te waarborgen en te laten blijven groeien is jullie steun van harte welkom.

Wij van SimRaceBlog willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de steun en support die jullie ons geven!


Wij zijn Affiliate partner van Fanatec. Klik op de onderstaande links voor de Fanatec shop uit jouw regio. Door een bestelling* te doen via de onderstaande links krijgt SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst. Let op: Je betaalt hier nooit extra voor! Met deze eventuele commissie kunnen wij de kwaliteit van de website blijven waarborgen en verbeteren.

FANATEC U.S.A | FANATEC Australia | FANATEC Europe | FANATEC Japan


Wij zijn affiliate partner van Sim-Lab en door een bestelling* te doen via onze affiliate link krijgt SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst. Let op: Je betaalt hier nooit extra voor! Met deze eventuele commissie kunnen wij de kwaliteit van de website blijven waarborgen en verbeteren.


Wij zijn partner van Sim Formula Europe en daarbij steunen wij het sim racing evenement van de Benelux! Op 8, 9, 10 en 11 september 2022 ben je van harte welkom in het MECC in Maastricht. Uiteraard zijn wij bij dit evenement aanwezig evenals een aantal bekende merken in de simracerij.


Wij zijn partner van TREQ en dit heeft een mooi voordeel voor onze community. Wij hebben een unieke kortingsbon (promo code) beschikbaar waarmee je 5% korting op je bestelling (excl. verzendkosten) krijgt bij TREQ. Deze code is persoonlijk en voor jou als ontvanger éénmalig te gebruiken. Wil je een persoonlijke kortingsbon (promo code) ontvangen? Vul dan ons contact formulier in en we zullen deze zo spoedig mogelijk naar je toe mailen.


Ben je op zoek naar een goede kwaliteit mat voor onder je simrig, dan ben je bij Speedy Rugs aan het goede adres. Doe je een bestelling bij Speedy Rugs, gebruik dan de code SimraceblogNL10 voor 10% korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch!?


Wij zijn affiliate partner van TRAK RACER en door een bestelling* te doen via onze affiliate link krijgt SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst. Let op: Je betaalt hier nooit extra voor! Met deze eventuele commissie kunnen wij de kwaliteit van de website blijven waarborgen en verbeteren.


Ben je op zoek naar een goede kwaliteit handschoenen en/of raceschoenen, dan ben je bij Abruzzi Racewear aan het goede adres. Doe je een bestelling bij Abruzzi Racewear, gebruik dan de code simraceblognl voor 10% korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch!?


Acelith Design zijn makers van stuurwielen en modificaties voor bekende merken als Logitech, Thrustmaster en Fanatec. Als je een bestelling bij hun plaatst, gebruik dan de code simraceblog voor € 3.- korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch!?


Alien Sim Products zijn makers van stuurwielen en modificaties voor bekende merken als Logitech en Thrustmaster. Als je een bestelling bij hun plaatst, gebruik dan de code simraceblog voor 5% korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch!?


In 2021 heeft Cammus de intrede gemaakt op de simracing markt met een duidelijke visie om een volledig ecosysteem te ontwikkelen met sturen, wheel bases, pedalen, accessoires en ook een simrig cockpit. Als je een bestelling bij hun plaatst, gebruik dan de code srb5% voor 5% korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch!?


Betaal niet teveel! Geniet nu van de nieuwste games voor de goedkoopste prijs. Ontvang direct levering van CD Keys voor Steam, Origin, Uplay, Battle.net, GOG, PSN en XBOX. Door je bestelling te doen bij CDKeys.com door op de banner te klikken krijgt SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst.


De winkel van ons allemaal. Gratis verzending vanaf €20, gratis retourneren en kies zelf je bezorgmoment! Profiteer nu van Select en maak gratis en onbeperkt gebruik van diverse bezorgopties. Vandaag bezorgd.


OPMERKING: De links in dit overzicht kunnen je verwijzen naar de website van de leverancier. Door een bestelling te doen via deze links is het mogelijk dat SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst krijgt. Je betaalt hiervoor nooit iets extra’s voor! Met deze eventuele opbrengst kunnen wij de kwaliteit van de website blijven waarborgen en verbeteren. 

* Zorg ervoor dat je cookies accepteert wanneer daarom wordt gevraagd.