In onderstaand overzicht staan diversen kortingen voor jullie en verschillende manieren om ons te steunen. Onze inhoud is en zal altijd volledig gratis voor jullie toegankelijk zijn. Om de kwaliteit van SimRaceBlog te waarborgen en te laten blijven groeien is jullie steun van harte welkom. Ook kun je ons een kopje koffie aanbieden via Ko-Fi als blijk van waardering.

Wij van SimRaceBlog willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de steun en support die jullie ons geven!


Wij zijn Affiliate partner van Fanatec. Klik op de onderstaande links voor de Fanatec shop uit jouw regio. Door een bestelling* te doen via de onderstaande links krijgt SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst. Let op: Je betaalt hier nooit extra voor! Met deze eventuele commissie kunnen wij de kwaliteit van de website blijven waarborgen en verbeteren.

* Zorg ervoor dat je cookies accepteert wanneer daarom wordt gevraagd.

FANATEC U.S.A
FANATEC Australia
FANATEC Europe
FANATEC Japan


Wij zijn affiliate partner van Sim-Lab en door een bestelling* te doen via onze affiliate link krijgt SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst. Let op: Je betaalt hier nooit extra voor! Met deze eventuele commissie kunnen wij de kwaliteit van de website blijven waarborgen en verbeteren.

* Zorg ervoor dat je cookies accepteert wanneer daarom wordt gevraagd.


Wij zijn partner van TREQ en dit heeft een mooi voordeel voor onze community. Wij hebben een unieke kortingsbon (promo code) beschikbaar waarmee je 5% korting op je totale bestelling (excl. verzendkosten) krijgt bij TREQ. Deze code is persoonlijk en voor jou als ontvanger éénmalig te gebruiken. Wil je een persoonlijke kortingsbon (promo code) ontvangen? Vul dan ons contact formulier in en we zullen deze zo spoedig mogelijk naar je toe mailen.


Bij Neon Tracks vind je gave lampen gemaakt van Neon LED in de vorm van jouw favoriete circuit(s)! Aan de muur in je woonkamer, mancave, kantoor, game room, garage of naast je sim rig kan jij laten zien welke circuits jouw voorkeur hebben. Als je een bestelling bij hun plaatst, gebruik dan de code SIMRACEBLOG voor 10% korting op je bestelling.


Ben je op zoek naar een goede kwaliteit handschoenen en/of raceschoenen, dan ben je bij Abruzzi Racewear aan het goede adres. Doe je een bestelling bij Abruzzi Racewear, gebruik dan de code simraceblognl voor 10% korting op je totale bestelling. Mooi meegenomen toch!?


Acelith Design zijn makers van stuurwielen en modificaties voor bekende merken als Logitech, Thrustmaster en Fanatec. Als je een bestelling bij hun plaatst, gebruik dan de code simraceblog voor € 3.- korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch!?


Betaal niet teveel! Geniet nu van de nieuwste games voor de goedkoopste prijs. Ontvang direct levering van CD Keys voor Steam, Origin, Uplay, Battle.net, GOG, PSN en XBOX. Door je bestelling te doen bij CDKeys.com door op de banner te klikken krijgt SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst.


De beste VPN die er is. Ontdek wat echte internetbeveiliging is. Bestel Nord VPN vandaag. Koop een Nord VPN-abonnement voor echte online bescherming. NordVPN biedt een 30-daagse geld terug garantie! Nog niet overtuigd dat dit is wat je nodig hebt? Neem de tijd om de NordVPN-service uit te proberen, zonder enig risico.


bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >21 miljoen artikelen. Door je bestelling te doen bij bol.com door op de banner te klikken krijgt SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst.


Met meer dan 15 jaar ervaring in hosting weet Cloud86 wat nodig is om een succesvolle website, webshop of applicatie online te zetten. De Cloud86 oplossingen zijn geconcentreerd op performance, betrouwbaarheid en datasecurity.


OPMERKING: De links in dit overzicht kunnen je verwijzen naar de website van de leverancier. Door een bestelling te doen via deze links is het mogelijk dat SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst krijgt. Je betaalt hiervoor nooit iets extra’s voor! Met deze eventuele opbrengst kunnen wij de kwaliteit van de website blijven waarborgen en verbeteren.