rFactor2 – Update juli 2019 – McLaren Senna GTR

Ooit gehoord dat 3 het magische getal is? Dat is eigenlijk wat hier gebeurde. Neem de kennis en technologie van McLaren (1), meng het met het erfgoed en de betekenis van de naam Senna (2) en voeg de GTR (3)-badge toe om een ​​meesterwerk te creeren en voilá we introduceren het heetste koolstofvezel ding op rubberbanden dat de mensheid ooit op het circuit heeft proberen te temmen.

Aangedreven door een 4,0 liter twin-turbo V8, kan dit bijna demonische stuk vreugde je omhoog schieten naar de eerste plaats van bijna elk raster over de hele wereld. Maar de McLaren Senna GTR is niet alleen de baanauto die buiten het budget van de meeste mensen valt, het is meer dan dat. Het is de kans als simulatiestudio om daadwerkelijk een kijkje te nemen in de niet zo verre toekomst en iets te creëren dat het toppunt zou kunnen zijn van de sportwereld van de volgende generatie.

Dus let op, als je dit beest loslaat, kun je tijdreizen! Over tijdreizen gesproken, de McLaren Senna GTR zal binnen enkele weken worden uitgebracht. Je zou kunnen denken dat we met deze aankondiging alles al verbrand hebben, vooral omdat 2019 al halverwege is. Maar we kunnen u verzekeren, dat is absoluut niet het geval! Er komt nog zoveel meer dit jaar!

 

McLaren Senna GTR