Steun ons

Onze inhoud is en zal altijd volledig gratis voor jullie toegankelijk zijn. We zijn heel sterk tegen het concept van paywalls, maar om de kwaliteit van SimRaceBlog te waarborgen en te laten blijven groeien is jullie steun van harte welkom. Wij van SimRaceBlog willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de steun en support die jullie ons geven!

OPMERKING: De links in onderstaand overzicht kunnen je verwijzen naar de website van de leverancier. Door een bestelling te doen via deze links is het mogelijk dat SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst krijgt. Je betaalt hiervoor nooit iets extra’s voor! Met deze eventuele opbrengst kunnen wij de kwaliteit van de website blijven waarborgen en verbeteren. 


Wij zijn Affiliate partner van Fanatec. Klik op de onderstaande links voor de Fanatec shop uit jouw regio. Door een bestelling * te doen via de onderstaande links krijgt SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst.

* Zorg ervoor dat je cookies accepteert wanneer daarom wordt gevraagd.

FANATEC U.S.A
FANATEC Australia
FANATEC Europe
FANATEC Japan

SimRaceBlog Fanatec Affiliate partner worden?
Heb je een website, app of blog? Dan kun je partner worden en commissie verdienen wanneer je bezoekers doorverwijst. Voor elke aankoop die een bezoeker doet ontvangen jij en SimRaceBlog een commissie. Gebruik deze link en vul het formulier in om Fanatec Affiliate partner te worden via SimRaceBlog.


Wij zijn affiliate partner van Sim-Lab en dit heeft een mooi voordeel voor onze community. Wij hebben een unieke kortingsbon (promo code) beschikbaar waarmee je 5% korting op je totale bestelling (excl. verzendkosten) krijgt bij Sim-Lab. Wij ontvangen daarnaast ook een kleine commissie van Sim-Lab. Deze code is persoonlijk en voor jou als ontvanger éénmalig te gebruiken. Wil je een persoonlijke kortingsbon (promo code) ontvangen? Vul dan ons contact formulier in en we zullen deze zo spoedig mogelijk naar je toe mailen.


Ben je op zoek naar een goede kwaliteit handschoenen en/of raceschoenen, dan ben je bij Abruzzi Racewear aan het goede adres. Doe je een bestelling bij Abruzzi Racewear, gebruik dan de code simraceblognl voor 10% korting op je totale bestelling. Mooi meegenomen toch!?


Wij zijn partner van TREQ en dit heeft een mooi voordeel voor onze community. Wij hebben een unieke kortingsbon (promo code) beschikbaar waarmee je 5% korting op je totale bestelling (excl. verzendkosten) krijgt bij TREQ. Deze code is persoonlijk en voor jou als ontvanger éénmalig te gebruiken. Wil je een persoonlijke kortingsbon (promo code) ontvangen? Vul dan ons contact formulier in en we zullen deze zo spoedig mogelijk naar je toe mailen.


Acelith Design zijn makers van stuurwielen en modificaties voor bekende merken als Logitech, Thrustmaster en Fanatec. Als je een bestelling bij hun plaatst, gebruik dan de code simraceblog voor € 3.- korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch!?


Betaal niet teveel! Geniet nu van de nieuwste games voor de goedkoopste prijs. Ontvang direct levering van CD Keys voor Steam, Origin, Uplay, Battle.net, GOG, PSN en XBOX. Door je bestelling te doen bij CDKeys.com door op de banner te klikken krijgt SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst.


bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >21 miljoen artikelen. Door je bestelling te doen bij bol.com door op de banner te klikken krijgt SimRaceBlog een klein percentage van de opbrengst.