Onze inhoud is en zal altijd volledig gratis voor jullie toegankelijk zijn. We zijn heel sterk tegen het concept van paywalls, maar om SimRaceBlogNL te laten blijven groeien moeten we op andere manieren geld verdienen. Wij van SimRaceBlogNL willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de steun en support die jullie ons geven! Wij kijken daarom uit naar nog vele jaren van voortdurende groei als een platform voor gelijkgestemden!

Hieronder vindt je een lijst met kortings mogelijkheden en alle manieren waarop je kunt bijdragen aan SimRaceBlogNL. Het kost je niets extra’s, maar je steunt ons enormWij zijn Affiliate partner van Fanatec. Door je bestelling te doen door op onderstaande banner te klikken krijgt SimRaceBlogNL een klein percentage van de opbrengst.

Fanatec SimRaceBlogNL Affiliate partner worden?
Heb je een website, app of blog? Dan kun je partner worden en commissie verdienen wanneer je bezoekers doorverwijst. Voor elke aankoop die een bezoeker doet ontvangen jij en SimRaceBlogNL een commissie. Gebruik deze link en vul het formulier in om Fanatec Affiliate partner te worden van SimRaceBlogNL.


Wij zijn affiliate partner van Sim-Lab en dit heeft tevens een mooi voordeel voor onze community. Wij hebben een unieke kortingsbon (promo code) beschikbaar waarmee je 5% korting op je totale bestelling (excl. verzendkosten) krijgt bij Sim-Lab. Wij ontvangen daarnaast ook een kleine commissie van Sim-Lab. Deze code is persoonlijk en voor jou als ontvanger éénmalig te gebruiken. Wil je een persoonlijke kortingsbon (promo code) ontvangen? Vul dan ons contact formulier in en we zullen deze zo spoedig mogelijk naar je toe mailen.Ben je op zoek naar een goede kwaliteit handschoenen en/of raceschoenen, dan ben je bij Abruzzi Racewear aan het goede adres. Doe je een bestelling bij Abruzzi Racewear, gebruik dan de code simraceblognl voor 10% korting op je totale bestelling. Mooi meegenomen toch!?Betaal niet teveel! Geniet nu van de nieuwste games voor de goedkoopste prijs. Ontvang direct levering van CD Keys voor Steam, Origin, Uplay, Battle.net, GOG, PSN en XBOX. Door je bestelling te doen bij CDKeys.com door op onderstaande banner te klikken krijgt SimRaceBlogNL een klein percentage van de opbrengst.bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >21 miljoen artikelen. Door je bestelling te doen bij bol.com door op onderstaande banner te klikken krijgt SimRaceBlogNL een klein percentage van de opbrengst.De online winkel voor elektronica, computers, kleding, schoenen, speelgoed, boeken, sport, beauty, persoonlijke verzorging en meer. Door je bestelling te doen bij amazon.nl door op onderstaande banner te klikken krijgt SimRaceBlogNL een klein percentage van de opbrengst.Versio biedt (webhosting gerelateerde) diensten aan aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Door je bestelling te doen bij Versio.nl door op onderstaande banner te klikken krijgt SimRaceBlogNL een klein percentage van de opbrengst.Wij zijn Affiliate partner van Trak Racer. Door je bestelling te doen door op onderstaande banner te klikken krijgt SimRaceBlogNL een klein percentage van de opbrengst.