Assetto Corsa Competizione komt naar de consoles


Kunos Simulazioni en 505Games hebben aangekondigd dat Assetto Corsa Competizione op 23 juni 2020 naar zowel de Xbox One als de Playstation 4 gaat. Mensen die een pre-order plaatsen, ontvangen de Intercontinental GT Pack DLC als een gratis bonus. Bovendien onthulde Kunos dat de gratis update van april voor de pc-versie van ACC een lijst met nieuwe functies zal introduceren, zoals een autoshowroom, nieuwe personaliseringskeuzes voor bestuurders / auto’s en extra opties voor multiplayer-servers. En er is nog meer goed nieuws voor de fans. Deze zomer introduceert een betaald DLC-pakket 10 nieuwe GT4-auto’s, terwijl het winterseizoen ons de British Pack DLC brengt, met 3 nieuwe iconische circuits die de 7-racekalender van het British GT Championship completeren.

De kerntitel van Assetto Corsa Competizione is momenteel te koop via CDKeys.com voor € 31,29. De Intercontinental GT Pack DLC voor Assetto Corsa Competizione is verkrijgbaar via Steam voor € 14,99.

Persbericht
Hallo iedereen! Vandaag is een super spannende dag voor het Assetto Corsa Competizione-team, omdat we het nieuws brengen waarvan we weten dat velen van jullie er op hebben gewacht!

KUNOS Simulazioni en 505 Games zijn verheugd om aan te kondigen dat Assetto Corsa Competizione op weg is naar PlayStation 4 en Xbox One.

ACC is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar op 23 juni 2020. Bovendien krijgen spelers die de console-editie van ACC pre-orderen op de releasedag ook toegang tot de Intercontinental GT Pack DLC, die de Assetto Corsa Competizione-ervaring uitbreidt met de officiële Intercontinental GT Challenge. De Intercontinental GT Pack DLC wordt later deze zomer verwacht.

De Intercontinental GT Pack DLC voor Assetto Corsa Competizione introduceert vier iconische internationale circuits van vier verschillende continenten – Kyalami Grand Prix Circuit (Zuid-Afrika), Suzuka Circuit (Japan), Weathertech®️ Raceway Laguna Seca (Verenigde Staten) en Mount Panorama Circuit (Nieuw Zuid) Wales Australië). Spelers die deze tracks bezitten, breiden de GT-serie uit naar de Intercontinental GT Challenge van Pirelli en bieden een uitdagende rijervaring met een exclusieve lay-out die fijn is gereproduceerd met Laserscan®️-technologie, wat zorgt voor een extreme precisie en detailweergave van de track. De Intercontinental GT Pack DLC voegt ook meer dan 45 nieuwe autokleuren, 30 nieuwe teams en 50 nieuwe coureurs toe, samen met geheel nieuwe gamemodi van de echte Intercontinental GT Challenge aangedreven door Pirelli.


Assetto Corsa Competizione stelt spelers in staat om de echte sfeer van het GT3-kampioenschap te ervaren door te strijden tegen officiële coureurs, teams, auto’s en circuits die in de game worden gereproduceerd met de hoogste nauwkeurigheid die ooit is bereikt. Sprint-, Endurance- en Spa 24 Hours-races komen tot leven met een ongelooflijk realistisch niveau, zowel in single- als multiplayer-modes.
 
De lancering van Assetto Corsa Competizione op PlayStation 4 en Xbox One maakt deel uit van een volledig plan dat betrekking heeft op zowel pc- als consoleafleveringen van de game:
• In april zal de gratis Assetto Corsa Competizione v1.4-update voor PC Steam nieuwe functies introduceren – waaronder de autoshowroom, nieuwe personaliseringskeuzes voor bestuurders / auto’s en extra opties voor multiplayer-servers – en tal van verbeteringen van de spelfuncties, gebruikersinterface en algoritmen.
• De betaalde GT4 Pack-DLC, met +10 nieuwe GT4-auto’s, zal deze zomer beschikbaar zijn op PC Steam en dit najaar op consoles.
• De British Pack betaalde DLC, die 3 nieuwe iconische circuits aanbiedt die de 7-racekalender van het British GT Championship voltooien, zal deze winter beschikbaar zijn voor zowel PC Steam als consoles.

Blijf ons volgen voor meer info! Spannende tijden in het verschiet.