Fanatec Black Friday 2021


Fanatec’s Black Friday aanbiedingen zijn zojuist aangekondigd en zullen beschikbaar zijn op 26 november 2021. Ook dit jaar geven ze een hele mooie korting op een aantal populaire producten voor pc, PlayStation en Xbox.

Hieronder vindt u een overzicht van producten die door Fanatec met korting worden aangeboden. Leuke aanbiedingen toch!? De deals zijn actief op de Fanatec website of via onderstaande links om direct naar de productpagina te gaan!


CSL Steering Wheel P1 V2 Black Friday Edition

De CSL P1 keert terug met een verbeterd ontwerp en nieuwe elektronica. Dit is een volledig uitgerust stuurwiel voor de laagste prijs die geen concessies doet aan de prestaties. Een ideaal startwiel voor de CSL DD!

Normale prijs: € 119,95 -> BF 2021 Price: € 99,95

  • Limited stock!

CSL Steering Wheel R300

Pak dit prachtige 300mm stuur in combinatie met de veelzijdige CSL Universal Hub voor een speciale prijs.

Normale prijs: € 299,95 -> BF 2021 Price: € 199,95

  • Aanbieding geldig tot 30 november 9:00 CET

CSL Pedals Load Cell Kit

De ultieme upgrade voor uw CSL-pedalen. Dit geheel nieuwe ontwerp van de loadcel vervangt de standaard rempedaalassemblage volledig. Je kunt het standaard rempedaal ombouwen tot een koppeling.

Normale prijs: € 139,95 -> BF 2021 Price: € 119,95

  • Pre-orders open op 26 november
  • Black Friday prijs geldig tot 30 november 9:00 CET

CSL Pedals Tuning Kit

Transformeer de look en feel van uw CSL-pedalen met duurzame, geanodiseerde aluminium pedaalplaten.

NIEUW Item -> BF 2021 Price: € 34,95


LET OP: De links in onderstaand overzicht kunnen je doorverwijzen naar de website van de leverancier. Door een bestelling te plaatsen via deze links is het mogelijk dat SimRaceBlog een klein percentage van je bestelwaarde als commissie ontvangt. U betaalt hier nooit extra voor! Met deze eventuele commissie kunnen wij de kwaliteit van de website blijven waarborgen en verbeteren.

Wil je op de hoogte blijven van SimRaceBlog content, nieuws, aankondigingen en (toekomstige) give-aways? Volg ons op Instagram @simraceblognl en/of ons Discord kanaal.