Heusinkveld Sim Pedals Sprint – Team Redline Edition


Succes is teamwork, dit geldt zowel voor partners als voor technologie. Het meest succesvolle Esports-team in de geschiedenis van simracing werkt daarom samen met geavanceerde simracing-engineering – Team Redline & Heusinkveld presenteren u met trots de Sim Pedals Sprint – Team Redline Edition.

De opvallende Team Redline-branding wordt weerspiegeld in alle aspecten van deze speciale versie van de Heusinkveld Sim Pedals Sprint. Een hoogwaardige, fijn gestructureerde zwarte poedercoating bedekt de belangrijkste elementen van de pedalen. Levendige rode metalen spiraalveren vallen op in de zwarte pedaallichamen. Het gekleurde Team Redline-logo en het lasergesneden Heusinkveld-logo in de pedaalplaten ronden de hoogwaardige engineering en het ontwerp van deze pedaalset af. Een optionele Sim Pedals Sprint Baseplate met het Team Redline-merk om de pedalen te monteren is ook beschikbaar.

De Sim Pedalen Sprint – Team Redline Edition profiteert van alle technische verbeteringen van de reguliere Sim Pedalen Sprint. Een sterke, compacte en volledig verstelbare pedaalset met een remkrachtcel van 120 kg (tot 65 kg werkelijke kracht op de pedaalplaat) en op maat gemaakte remrubbers voor een uitstekend progressief remgevoel.

De op maat gemaakte elektronica en load cell zorgen voor een realistische lineaire kracht- en/of positiemeting op elk pedaal. In combinatie met Heusinkveld SmartControl geeft dit u onbeperkte configuratiemogelijkheden van individuele pedaaluitgangscurven en deadzone-instellingen, die in profielen kunnen worden opgeslagen. Het systeem als geheel is CE-gecertificeerd en heeft EMC-conformiteitstests doorstaan. Dit resulteert in een pedaalset die geschikt is voor zowel casual simracers als professionele Esports rijders.

Verbeter je simracing-ervaring met de nieuwe Sim Pedalen Sprint – Team Redline Edition

Wil je op de hoogte blijven van SimRaceBlog content, nieuws, aankondigingen en (toekomstige) give-aways? Volg ons op Instagram @simraceblognl en/of ons Discord kanaal.