Logitech G923 TRUEFORCE Sim Racing Wheel


” Maak kennis met de volgende generatie racesturen. Het bekroonde Logitech G-design is opnieuw ontworpen om in te spelen op je gamephysics, voor ongekend realisme. Voel de pistons pompen, het knarsende grind en elke schakeling, slip en haarspeldbocht als nooit tevoren.

TRUEFORCE is een gamechanger. Terwijl andere racesturen de gamephysics vereenvoudigen en downgraden, heeft Logitech G als eerste een high-definition stuurwiel met forcefeedback ontwikkeld dat nauwkeurig geregelde krachten en een ongeëvenaarde refreshrate biedt.

De meeste racesturen maken nog steeds gebruik van twintig jaar oude forcefeedbacktechnologie. Hierbij worden de krachten en trillingen gesimuleerd op basis van slechts enkele profielen en een beperkt aantal haptische effecten. Ze zijn ontworpen om de beperkingen van de vroegere USB-technologie en single-core CPU’s te weg te werken en werden gebruikt om het rijgevoel van de simulatiewagen zo goed mogelijk te benaderen. Dit kan de zorgvuldig berekende gamephysics vereenvoudigen, waardoor ze niet goed tot hun recht komen.

Maar niet bij TRUEFORCE. We hebben op basis van chirurgische forcefeedbacksystemen een technologie ontwikkeld waarmee haptische effecten met hoge snelheid en in realtime worden overgedragen. Deze software beschikt bovendien over voldoende bandbreedte om de gedetailleerde gamephysics direct naar je G923 te brengen. Zo voel je alles.

RACING DIE JE KUNT VOELEN
TRUEFORCE draagt de direct verkregen kinestetische en tactiele forcefeedback, die intern wordt berekend bij 4000Hz, rechtstreeks over aan je G923. Zo geniet je van een meeslepende en realistische race-ervaring. Door de tactiele feedback voel je alle kleine nuances, zoals trillingseffecten, soort wegdek, veranderingen in het terrein, grip van de banden en het weer. Door de kinesthetische effecten voel je de grip van de banden, hobbels, botsingen en g-krachten om sneller te reageren en de race te winnen.

SPECIFICATIES
Vereisten (XBOX ONE)
– Xbox One-gamesysteem
– Game die het 5racestuur met forcefeedback van Logitech ondersteunt. Ga naar logitechG.com/support/g923-xb1 voor een lijst met ondersteunde games

Vereisten (PlayStation 4)
– PlayStation 4-systeem
– Game die het 6racestuur met forcefeedback van Logitech ondersteunt. Ga naar logitechG.com/support/g923-xb1 voor een lijst met ondersteunde games

Vereisten (pc)
– Windows® 10, 8, 8.1 en 7
– 150 MB vrije vasteschijfruimte
– USB 2.0-poort
– Game die het 7racestuur met forcefeedback van Logitech ondersteunt. Ga naar logitechG.com/support/g923-xb1 voor een lijst met ondersteunde games

Pakketinhoud
– Stuurwiel
– Pedalen
– Stroomtoevoer
– Handleiding

Fysieke specificaties van het stuurwiel
– Hoogte: 270 mm
– Breedte: 260 mm
– Diepte: 278 mm
– Gewicht zonder kabels: 2,25 kg

Fysieke specificaties van de pedalen
– Hoogte: 167 mm
– Breedte: 428,5 mm
– Diepte: 311 mm
– Gewicht zonder kabels: 3,1 kg

Technische specificaties van het stuurwiel
– Rotatie: 900° van uitslag tot uitslag
– Stuursensor voor een speelhaleffect
– Forcefeedback via twee motoren met TRUEFORCE
– Bescherming tegen oververhitting

Technische specificaties van de pedalen
– Niet-lineair rempedaal
– Gepatenteerd antischuifsysteem
– Getextureerde hielgrip
– Zelfkalibrerend

Materialen
– Wielspaken: Geanodiseerd aluminium
– Stuurhoes: handgestikt leer
– Stuuras: Staal
– Versnellingsregelaars: Geborsteld roestvrij staal
– Bevestigingsklemmen: Glasgevuld nylon
– Pedaalframes en -armen: koudgewalst staal
– Pedaalvlakken: Geborsteld roestvrij staal
– Hoezen voor pedaalpistons: Polyoxymethylene thermoplastic (POM)

Onderdeelnummer
– Black PS4 : 941-000149
– Black XB1 : 941-000158

Garantie-informatie
– Beperkte hardwaregarantie van 2 jaar

COMPATIBILITY

De Logitech G923 TrueForce Sim Racing Wheel is o.a. te koop via bol.com.