@SIMDRIVE 2.0T handschoenen


Deze kwaliteitshandschoenen worden vervaardigd in Spanje en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in simracing. Naast verschillende kleuren is het mogelijk om zowel de band van de handschoen aan te passen met een tekst van maximaal 15 tekens (je kunt elke handschoen apart laten bedrukken) en de ontwerpen op de achterkant (bovenkant) van de handschoenen aan laten passen (dit kan vanaf 10 paar).

Kenmerken
De handschoenen zijn ontworpen voor intensief gebruik. De bovenkant van de handschoen is gemaakt van geperforeerd lycra en de handpalm van suède en een elastische sluiting om de pols. Dit zorgt voor een goed ademende handschoen met een goede grip op het stuur. Het duim gedeelte is gemaakt van badstof om de zweet druppeltjes op je voorhoofd tijdens intense sessie weg te kunnen vegen. De samenstelling van de handschoenen bestaan uit de volgende materialen 40% polyurethaan, 30% nylon, 20% polyester en 10% elastaan.

Gebruik
Wanneer je de handschoenen aantrekt zul je merken dat deze goed aansluiten om de hand, hierdoor heb een een goede grip op het stuur. Ze zitten erg comfortabel en je kunt je handen goed bewegen, dit maakt ook de langere sessies erg prettig. Ik vind zelf de band wel iets te strak om de pols zitten, al is dat persoonlijk en na een paar sessies voelt dat al wat beter. Als je de handschoenen wilt wassen dan wordt aangeraden dit op maximaal 40 graden in de wasmachine te doen en ze daarna te laten drogen op het wasrek, zo blijf je lang plezier houden van je handschoenen

Conclusie
De @SIMDRIVE handschoenen zijn hele degelijke handschoenen welke een goede grip hebben op het stuur. De luchtige stof zorgt er voor dat ze comfortabel zitten en goed kunnen ademen. Het enige minpuntje voor mij is de wat strakkere polsband, maar zoals al eerder gezegd is dat persoonlijk en werd dat na een paar sessies al beter. De prijs is € 34.95 (inclusief btw, exclusief aanpassing of verzending) en dat is mijns inziens een goede prijs voor deze handschoenen.

Voor meer informatie en/of bestellen kun je op de website van @SIMDRIVE terecht.