F1 2020 – Aankondiging & Trailer


Codemasters® heeft vandaag aangekondigd dat F1® 2020, de officiële videogame van de FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP ™ 2020, op vrijdag 10 juli 2020 wereldwijd zal worden uitgebracht voor PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X, Windows-pc (dvd en via Steam) en voor het eerst Google Stadia.

In het seizoen waarin Lewis Hamilton het wereldkampioenschap record van zeven overwinningen kan evenaren, viert Codemasters de carrière van de huidige houder met een Michael Schumacher Deluxe Edition die wordt geleverd met exclusieve inhoud en drie dagen eerder toegang.

F1 2020 pre-orderen? Kijk eens bij CDKeys.com.

De aankondigingstrailer kan hier worden bekeken:

 

In een reeks primeurs voor de F1®-franchise biedt F1® 2020 ‘My Team’. Met deze grote nieuwe gamemodus kunnen spelers hun F1®-team samenstellen en hun plaats innemen naast de gevestigde line-up van 2020, met een nieuwe driver-managerervaring die een uniek inzicht biedt in de wereld van F1®.

Mijn team en de bekende en veelgeprezen carrièremodus bieden spelers meer flexibiliteit met de keuze uit drie seizoenslengtes. Spelers kunnen kiezen uit het originele volledige 22 raceseizoen en kortere 10 en 16 raceseizoenopties, waaronder nu Hanoi Circuit en Circuit Zandvoort.

Voor sociaal spelen met vrienden maakt het split-screen voor twee spelers zijn welkome terugkeer, naast een groot aantal nieuwe opties die zijn ontworpen om nieuwe spelers te helpen en de F1®-uitdaging aan te passen aan hun expertise. Deze modi vormen een aanvulling op de belangrijkste F1®- en F2 ™ -raceervaringen die nog altijd een uitdaging vormen voor liefhebbers van de intensiteit van simulatieracen.

Fans die de F1® 2020 Deluxe Schumacher-editie kopen, mogen rijden als de legendarische Duitse coureur Michael Schumacher in vier van zijn meest iconische auto’s. Spelers ontvangen ook exclusieve content, waaronder auto-kleurstellingen met thema en items voor het aanpassen van de coureur, waaronder een uniek podiumfeest. De vier auto’s in de F1® 2020 Deluxe Schumacher-editie zijn:

  • 1991: Jordan 191
  • 1994: Benetton B194
  • 1995: Benetton B195
  • 2000: Ferrari F1-2000

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Bovendien krijgen fans die de Schumacher Deluxe Edition of de ‘F1® 2020: F1® Seventy Edition’ pre-orderen of kopen ter ere van de zeventigste verjaardag van de Formule 1 zelf een exclusieve set in-game items. Een Limited Edition F1® 2020 Steelbook zal ook beschikbaar zijn op lokale markten via geselecteerde retailers.

“F1® 2020 belooft onze grootste en meest innovatieve titel tot nu toe te worden”, zegt Paul Jeal, F1 Franchise Director bij Codemasters. “Onze kernspelers zullen een nog grotere gameplay-diepte verwelkomen met de introductie van onze gloednieuwe My Team-functie, naast drie aanpasbare seizoenslengtes waarmee ze hun favoriete nummers kunnen kiezen. In het jaar dat Lewis Hamilton voor zijn zevende Wereldkampioenschap gaat, vieren we de beste F1®-coureur aller tijden met onze Michael Schumacher Deluxe Edition, waarvan we weten dat deze populair zal zijn bij onze gemeenschap. ”

“Als grote fans van F1® blijven we innoveren en spelmodi ontwikkelen die spelers nog dichter bij de echte sport brengen”, zegt Lee Mather, F1® 2019 Game Director bij Codemasters. “We hebben ook nieuwe modi toegevoegd waarmee meer informele spelers gemakkelijker aan de slag kunnen, en we hebben split-screen teruggebracht voor sociaal spelen met vrienden. De toevoegingen verminderen zowel de moeilijkheidsgraad als de tijdsbelemmering om binnen te komen, terwijl de rijeigenschappen van onze simulatiespelers behouden blijven. ”

er zijn geen afbeeldingen gevonden