Fanatec CSL Elite Steering Wheel WRC


Officieel gelicentieerd door het World Rally Championship (WRC), is het CSL Elite Steering Wheel WRC perfect om de meest veeleisende rallyfasen te beheersen. Dit stuurwiel zal worden gebruikt in officiële WRC Esports-wedstrijden.

Eigenschappen en kwaliteit
Spaken van geborsteld aluminium, echte Alcantara®-grip en oranje stiksels. De afneembare paddles zijn voorzien van Snapdome™ activering voor een bevredigende ‘klik’ reactie. De RevStripe™ en het geïntegreerde driecijferige LED-scherm tonen nuttige gegevens in compatibele games. Biedt ook toegang tot het afstemmenu, zodat u tijdens het spelen uw instellingen kunt aanpassen.

Op rally’s geïnspireerd ontwerp
Met een herzien intern en extern ontwerp, maakt het CSL Elite-stuurwiel WRC een gedurfd visueel statement met zijn grafische band op het loopvlak en feloranje accenten op de peddels en stiksels. De velgdiameter van 300 mm is geschikt voor vele voertuigtypen en de lichtgewicht constructie is ideaal voor de snelle input die nodig is bij het rijden in een rally.

Verwisselbare onderdelen
Het wiel is voorzien van verwisselbare componenten, met name de nieuwe, gereedschapsloze Simplified Quick Release Adapter.

Geen klembout nodig! De verbeterde Simplified QRA klemt gemakkelijk met de hand op de stuuras, zonder dat er gereedschap nodig is. Het nieuwe ontwerp is ook verwijderbaar en kan worden vervangen door de ClubSport Quick Release Adapter*.

*Als u de ClubSport Quick Release Adapter met dit stuur gebruikt, wordt de High Torque-modus op de Podium-wielbases niet ingeschakeld.

Verwijderbare paddles
De feloranje paddles kunnen worden verwijderd, waardoor er ruimte is voor de optionele ClubSport Static Shifter Paddles, die comfortabeler te gebruiken zijn tijdens het rallyrijden.

Xbox One & Niewe Generatie Xbox compatible
Zodra je dit stuurwiel aansluit op je compatibele wielbasis, wordt het hele systeem (inclusief de aangesloten randapparatuur zoals schakelunits, pedalen of handrem) compatibel met Xbox One en New Generation Xbox. De Xbox-modus wordt ook ondersteund op Windows 10 met Xbox Play Anywhere-titels.

En natuurlijk zijn de buttons in Xbox-stijl ook vervangbaar met de meegeleverde Racing-Style buttons.

Het CSL Elite Steering Wheel WRC is te bestellen via de website van Fanatec voor € 199.95.