Fanatec CSL Pedals Load Cell Kit


De ultieme upgrade van CSL Pedalen: een realistische rem plus een koppelingspedaal. De CSL Pedalen Load Cell Kit vervangt het rempedaal volledig en verbetert de elektronica. Het standaard rempedaal kan dan als koppelingspedaal worden gebruikt. De CSL Pedalen Load Cell Kit is de ultieme upgrade voor onderdompeling, precisie en consistentie.

Onder druk remmen

Een loadcell-remsysteem meet de druk in plaats van de verplaatsing. Dit betekent dat het pedaalgevoel veel meer lijkt op remmen in een echte auto, en je zult snel verbeteren door middel van spiergeheugentraining.

Solide weerstand

De elastomeerstapel bovenop de load cell-sensor zorgt voor een sterk, realistisch gevoel van weerstand onder compressie.

Duurzaamheid en precisie

Net als de CSL-pedalen, heeft de Load Cell Kit een volledig metalen ontwerp, met behulp van een op maat ontworpen load cell-sensor.

Instelbaar

De benodigde hoeveelheid remkracht kan eenvoudig worden aangepast via het Fanatec Tuning Menu (of Fanatec Control Panel op pc)*. De verbeterde elektronica maakt handmatige kalibratie van alle drie de pedaalassen mogelijk.

Het product is nu beschikbaar voor pre-order op de website!

*Indien aangesloten via RJ12 rechtstreeks op de wielbasis, wordt de remgevoeligheid aangepast met behulp van de BRF-instelling in het Tuning-menu, toegankelijk via ondersteunde Fanatec-stuurwielen. Het Tuning-menu kan ook worden aangepast via het Fanatec-configuratiescherm op de pc, als de wielbasis deze functie ondersteunt. Wanneer de pedalen via USB op een pc zijn aangesloten, is de remgevoeligheid alleen instelbaar in het Fanatec Control Panel.

Wil je op de hoogte blijven van SimRaceBlog content, nieuws, aankondigingen en (toekomstige) give-aways? Volg ons op Instagram @simraceblognl en/of ons Discord kanaal.