Fanatec Podium Steering Wheel Bentley GT3


Dit is het meest ambitieuze wiel dat we ooit hebben ontwikkeld. We gaan verder op onze weg om Sim Racing samen te voegen met Motorsport! Met het Podium Steering Wheel Bentley GT3 hebben we iets geweldigs gemaakt: het echte stuur dat wordt gebruikt in de Continental GT3 Pikes Peak International Hill Climb Challenge-auto die ook in een simulator kan worden gebruikt. Het stuurwiel dat u op de website van Fanatec kunt kopen, is precies hetzelfde stuurwiel dat in de echte auto wordt gebruikt.

Dit is ons eerste stuurwiel gemaakt met een magnesiumkern, het ultieme materiaal om een laag gewicht te combineren met sterkte en stijfheid.

Een andere primeur voor ons is het grote ronde display, dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook waardevolle telemetriegegevens en informatie biedt om je simrace-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Het Podium Stuurwiel Bentley GT3 is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Bentley Motors Limited, en het is echt bijzonder om deze mijlpaal in het simracen samen met zo’n iconisch merk te bereiken.

Opvallen

Je hebt nog nooit zo’n stuurwiel gezien. Het spectaculaire ronde display domineert de voorkant, met een prachtige gesmede koolstofrand en CNC-gefreesde aluminium draaiknoppen met kenmerkende Bentley-ribbels.

Opvallend uurwerk

De meegeleverde houder kan worden gebruikt om het stuurwiel op uw muur of bureau te laten zien. Aangedreven door een USB-verbinding, kan het stuur worden weergegeven als een klok die is geïnspireerd op het traditionele uurwerk van de Bentley Continental GT. Het kan ook vooraf geladen racetelemetrie van beroemde ronden afspelen, met pedaal- en stuurinvoer, versnellingswisselingen, G-meter en een trackkaart.

Onze transitie om een autosportbedrijf te worden is net begonnen. We werken aan nog meer opwindende producten zoals deze om het Podium-assortiment het beste van het beste in simracen en autoracen te maken.

Bezoek Bentley.Fanatec.com voor alle technische informatie. Prijs en beschikbaarheid worden bekend gemaakt.