Thrustmaster Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition


Eerder dit jaar onthulde het Amerikaanse bedrijf voor gaming randapparatuur Thrustmaster een unieke samenwerking met Scuderia Ferrari, het Thrustmaster Ferrari SF1000 Edition-stuur voor € 349,99. Dit is geen gewoon stuur, dit is een 1:1-replica van het SF1000-stuur met een volledig werkend multifunctioneel display en 25 programmeerbare knoppen. Het is ontworpen om tot het uiterste te gaan en het is compatibel met alle racegames waarmee je Thrustmaster-bases kunt gebruiken.

EEN NIEUW NIVEAU VAN IMMERSION

Het stuur heeft tot 25 actieknoppen, waaronder 11 knoppen met iconische labels en symbolen (OIL, RADIO, DRINK). Dit maakt het gebruik nog realistischer. De 7 draaiknoppen naast de duimen van de gebruiker, het display en het ondergedeelte van het stuur zorgen er voor dat bedieningen eenvoudig kunnen worden toegewezen en bieden een gebruiksvriendelijker aanpassen van de instellingen tijdens het racen.

ONTWORPEN VOOR PRESTATIES

De Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition heeft een middenplaat van 100% koolstofvezel (21 lagen, 3 mm totale dikte) die de stijfheid en het lage gewicht bieden die nodig zijn voor een uitgebalanceerde Force Feedback. De grips van het stuur zijn gemaakt van rubber met een textuur. Dit zorgt voor een zeer realistisch stuurgevoel en ongeëvenaard racecomfort.

COMPATIBEL MET T-SERIES-STUURVOETEN

Dit stuur heeft het stuurwisselsysteem van Thrustmaster en is ontwikkeld om compatibel te zijn met alle racestuurvoeten in de Thrustmaster T-Series (worden apart verkocht).

De Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition is compatibel met de volgende stuurvoeten: TS-PC, T-GT, TS-XW Servo Base, TX Racing Wheel Servo Base, T300 Racing Wheel Servo Base.

EEN DUIDELIJK EN INTUITIEF OVERZICHT

De replicastuur beschikt over een interactief 109 mm display en 21 LED’s die intern zijn aangesloten of via draadloze telemetrie (WiFi) zijn verbonden.

Er kunnen tot 69 gegevensitems worden getoond met een aparte skin voor het type game dat wordt gebruikt. Er zijn 15 LED’s voor het motortoerental en 2 x 3 LED’s voor de vlaggen van de baanmarshals.

TREK/DUW MAGNETISCHE SCHAKELFLIPPERS

De schakelflippers worden bediend met duwen en trekken, een techniek die we ook terugvinden op het stuur van de echte SF1000 single-seater racewagen.

De magnetische schakelflippers zijn vervaardigd van 100% aluminium dat zorgt voor hoge stevigheid en optimaal stuurgevoel. Deze flippers hebben een onbeperkte levensduur en een duidelijke en precieze activering die foutloos schakelen bevordert. Achter op het stuur bevinden zich ook nog twee aanpasbare analoge schakelflippers.

VERWISSELBARE SCHAKELFLIPPERS

De Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition is een ongelooflijk veelzijdig stuur mede dankzij de mogelijkheid om de schakelflippers te verwisselen. De T-Chrono Paddles -schakelflippers (worden apart verkocht) zijn de perfecte aanvulling als u nog snellere rondetijden wilt klokken omdat deze flippers nog sneller schakelen (een terugveertijd van minder dan 5 milliseconden).