Drive Game Seat Monoposto


Ik ben gek op alles wat met F1 te maken heeft in het simracen en nu heb ik onlangs de Drive Game Seat Monoposto ontdekt en wil deze ondanks het “hoge” prijskaartje van € 1299.- graag benoemen.

Drive Game Seat is een Italiaans bedrijf gevestigd in Verona en werd in 2016 opgericht door Cristian Molinarelli, die van zijn hobby een beroep maakte. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Italië en worden op Europees niveau verkocht via hun online winkel. Hun zelfopgelegde doel is het ontwikkelen van de beste sim-racecockpit in alle productsegmenten en voor elk type simulator.

De Monoposto is ontworpen voor de perfecte rijpositie in F1-stijl, gemakkelijk verstelbaar en daardoor geschikt voor mensen van 1.5m tot 2.0m. Gekenmerkt door solide aluminium profielen met lasergesneden stalen platen en afgewerkt met een zeer resistente poedercoating. Hij is compatibel met de meeste randapparatuur op de markt zoals Logitech, Thrustmaster, Fanatec, Heusinkveld, D.D. en O.S.W.

De Drive Game Seat Monoposto biedt de kwaliteit ‘made in Italy’ en biedt u een echte F1-rijervaring.

Technische Specificaties
Gewicht: 95kg
Afmetingen: 1450x690mm (lengte x breedte)
Frame: 45x45mm en 45×90 geanodiseerde aluminum profielen, 25x40mm aluminum reinforcement brackets, 37x78mm aluminum reinforcement brackets en aluminum joints.
Compatibiliteit: Logitech, Thrustmaster, Fanatec, Heusinkveld, D.D. O.S.W.