VRS DirectForce Pro Wheel Base


In januari 2019 kondigde VRS (Virtual Racing School) in het kort aan dat ze een nieuw hoogwaardig Direct Drive Wheel Base ontwikkelden voor een prijs van minder dan $ 1000, gebaseerd op een aangepaste 20 Nm MiGE-motor. Sinds de introductie van het eerste prototype verbeterde VRS de robuustheid van het systeem en zorgde het ervoor dat het eindproduct aan alle vereiste EMC- en veiligheidsnormen voor Noord-Amerika, Europa en Australië voldoet.

In de afgelopen maand hebben ze met succes EMC-tests en elektrische veiligheidstests doorlopen voor de VRS DirectForce Pro Wheel Base, waarmee ze de eerste productie batch konden opzetten en doorgaan met de officiële productlancering.

De VRS DirectForce Pro Wheel Base wordt in de VS verkocht voor $ 799 en in de EU voor € 899 (incl. Btw). VRS verwacht in februari 2020 te gaan verzenden naar klanten in de VS. Reserveringen zijn nu geopend (details hier).

Persbericht
VRS DirectForce Pro is onze hoogwaardige, concurrerend geprijsde sim-racing hardwareproductlijn. Na eerder dit jaar sterke positieve feedback te hebben ontvangen op de SimRacing Expo (citaten van de chauffeur hier), zijn we verheugd om de VRS DirectForce Pro Wheel Base begin 2020 op de markt te brengen.

De VRS DirectForce Pro Wheel Base bestaat uit
– VRS DirectForce Pro-controller
– De populaire 20Nm MiGE-motor aangepast voor de VRS DirectForce Pro-controller
– Motorvermogen van 3 meter en encoderkabels met dubbele afscherming en hoogwaardige metalen connectoren
– Dubbel afgeschermde USB-kabel van 2 meter
– Netsnoer

Optionele accessoires
Motorasnaaf adapter voor een stuurwiel met standaard 70 mm PCD-boutpatroon. De hub-adapter heeft 6x M5-schroefgaten waarmee u een stuurwiel rechtstreeks op de hub-adapter kunt schroeven. Niet nodig als uw stuur wordt geleverd met een eigen snelkoppelingsnaaf, of als uw stuur vanaf de achterkant is ingeschroefd en montagegaten met doorlopende gaten op de hubadapter vereist.

Motorbevestigingsbeugel voor montage op bureaus of platforms die alleen onderste montage ondersteunen. Niet nodig als uw installatie wordt geleverd met een voorste motorbevestigingsbeugel met montagegaten voor de MiGE-motor.

De VRS DirectForce Pro Wheel Base is compatibel met elk stuurwiel en knoppenplaat in OSW-stijl. Sommige derde partijen bieden zelfs ombouwsets voor populaire mid-end wielen. Je hebt een stevige rig nodig die de krachten van de MiGE-motor kan weerstaan.

In eerste instantie zullen we alleen de Amerikaanse en EU-markten bedienen met een magazijn in elk van de twee markten. Zodra we onze productie hebben opgeschaald, gaan we verkopen aan klanten buiten de VS en de EU. We accepteren nu reserveringen zonder aanbetaling. De reserveringen helpen ons de vraag in verschillende markten te volgen en helpen ons ervoor te zorgen dat we voldoende voorraad hebben in onze Amerikaanse en EU-magazijnen. Met een reservering kunt u uw geschatte verzenddatum volgen. En wanneer u aan de beurt bent, kunt u uw reservering omzetten in een bestelling. U kunt hier een reservering plaatsen (gratis VRS-account vereist).

Prijzen voor verzending naar de EU
VRS Direct Force Pro wielbasis – € 899 (incl. Btw)
Motor hub adapter – € 49 (incl. Btw) Motor montagebeugel – € 49 (incl. Btw)

We zullen prijzen en beschikbaarheid voor andere markten zoals Canada en Australië op een later tijdstip bekendmaken. We verzenden naar de VS en naar de EU vanuit magazijnen binnen die markten, dus we verwachten dat de verzendkosten redelijk zijn. We zullen de verzendkosten aankondigen tegen de tijd dat we reserveringen omzetten in bestellingen.