F1 2021 – Deluxe Edition Trailer


Wie kies je? Zeven iconische coureurs. Vijf World Champions, met een duizelingwekkend aantal van 16 kampioenschappen. Het is tijd om de zorgvuldig afgestemde selectie coureurs te introduceren die deel uitmaken van de F1® 2021 digital Deluxe-content voor My Team, zodat je meer informatie krijgt over de in-game coureursstatistieken en cover-sterren van dit jaar.

Michael Schumacher

Volgens de statistieken was Michael Schumacher vóór het seizoen van 2020 de beste F1®-coureur aller tijden. Hij schreef het ongelooflijke aantal van 91 overwinningen in 308 races en zeven World Championships op zijn conto, een prestatie die pas vorig seizoen werd geëvenaard door Lewis Hamilton. Het grootste succes boekte Michael bij Ferrari, waar hij speciaal was geselecteerd om het team naar succes te leiden en in de periode van 2000 tot 2004 vijf titels achterelkaar wist te winnen.


Ayrton Senna

Ayrton Senna: met recht een van de grootste Formula 1®-coureurs aller tijden. Tijdens zijn karting- en vroege open-wheelcarrière was hij al een wonderkind, maar in 1984 startte hij in de F1® bij Toleman-Hart en begon hij punten te scoren in zijn eerste seizoen. Hij pakte 41 overwinningen, 65 pole positions (inclusief die ongelooflijke ronde op Monaco in 1988) en drie World Championships, die allemaal werden gewonnen in samenwerking met McLaren.


Alain Prost

Alain Prost kreeg de bijnaam ‘The Professor’ vanwege zijn strategische en intellectuele racestijl. Hij maakte zijn debuut bij McLaren in 1980, en zijn carrière-statistieken zijn formidabel: 51 overwinningen, 41 snelste rondes en vier World Championships. Hij pakte zijn eerste World Championship in zijn tweede periode bij McLaren in 1985, en daarna opnieuw in 1986 en 1989, tijdens een felle team-rivaliteit met Ayrton Senna. Hij pakte zijn laatste kampioenschap in 1993 bij Williams voordat hij aan het einde van het seizoen met pensioen ging.


Jenson Button

Jenson Button begon zijn carrière bij Williams in 2000 als de jongste F1®-coureur ooit. Hij sleepte 15 overwinningen en acht pole positions binnen en won zijn World Championship in 2009, in het eerste en enige seizoen van Brawn GP in de Formule 1®.  Button verhuisde in 2010 naar McLaren, waar hij ging samenwerken met een jonge Lewis Hamilton.


Nico Rosberg

Nico, de zoon van Keke Rosberg (World Champion van 1982), begon zijn Formule 1®-carrière bij Williams in 2006. Hij verhuisde in 2010 naar Mercedes om naast Michael Schumacher te racen, totdat hij in 2013 een samenwerking begon met Lewis Hamilton. In 2016 won hij het World Championship, versloeg hij zijn teamlid Lewis Hamilton en won hij negen van de 21 races van dat seizoen.


David Coulthard

David Coulthard, die meestal DC wordt genoemd, is een van de meest succesvolle Britse coureurs in de racegeschiedenis van de F1®. Hij racete 15 seizoenen in de Formule 1® voordat hij in 2008 met pensioen ging. Tijdens zijn lange carrière behaalde hij 13 overwinningen en 62 podiumplaatsen, en op het 2001 World Championship eindigde hij als tweede na Michael Schumacher.


Felipe Massa

Felipe Massa, die zijn debuut in 2002 maakte bij Sauber, haalde 11 race-overwinningen en 41 podiumplaatsen. In het seizoen van 2008 eindigde hij na een beroemde strijd als tweede na Lewis Hamilton door met slechts één punt te verliezen. Massa scoorde zijn eerste F1®-overwinning op de Turkse Grand Prix van 2006 en liet dat seizoen zijn inhaaltechniek zien met meerdere ritten door het veld, wat culmineerde in een overwinning op de Braziliaanse Grand Prix


De zeven Icons zijn toegevoegd aan de chauffeursmarkt, allemaal klaar om in dienst te treden. Als je aan hun verwachtingen en salariseisen kunt voldoen, kun je ze bij je team voegen, zodat je het beste My Team kunt creëren.

Mijn Team

Kruip in de huid van de teameigenaar en hoofdcoureur in My Team, onze driver-manager feature. Met deze feature, die voor het eerst werd geïntroduceerd in F1® 2020, kun je een nieuw Formule 1®-team samenstellen en je plaats in de startopstelling opeisen naast de vastgestelde coureursselectie voor 2021. Als je een livery, motorleverancier of teamlid kiest uit F1®, F2 of een van de zeven driver Icons, kun je de regie in handen nemen en racen om eer en glorie.

Digital Deluxe

Digital Deluxe van F1® 2021 bevat echter niet alleen de zeven iconische coureurs. Het pakket bevat tevens een set accessoires, 18.000 PitCoin, een in-game itempakket geïnspireerd door de fictieve sterren van Braking Point (waarover we binnenkort meer informatie zullen geven) en drie dagen eerder toegang.

F1® 2021 wordt ook uitgebracht als Standard Edition, met de content van Braking Point en 5000 PitCoin.