Fanatec ClubSport Steering Wheel F1 2021 Limited Edition


Fanatec heeft zojuist het ClubSport Steering Wheel F1 2021 aangekondigd en je kunt hem nu al bestellen op de Fanatec Webstore. Het betreft een Limited Edition waarvan er slechts 2021 units wereldwijd beschikbaar zijn. Behalve de glow in the dark knoppen en een APM met een ander kleurenschema is er niet veel nieuws te zien. Het is eigenlijk een V2-wiel met APM erop voor € 399,95. Dat is een hele mooie prijs! Check de beschikbare units via onderstaande link(s)* voor de Fanatec Webstore in jouw regio.

It’s lights out, and away we glow.

Officieel gelicentieerd door Formula 1™, het limited edition ClubSport Steering Wheel F1® 2021 heeft lichtgevende details om je race-setup een unieke uitstraling te geven.

Glow in the dark

Fosforescerend materiaal wordt geïnjecteerd in de nieuwe met rubber beklede knopframes en duimencoders, waardoor ze groen oplichten in een verduisterde kamer. Zelfs het Fanatec-logo aan de voorkant gloeit!

Premium materialen

De 5 mm dikke voorplaat van koolstofvezel heeft een uitgesneden F1-stijl gripontwerp. Aluminium en koolstofvezel paddle-modules bieden uitstekende tactiele feedback. En echt Alcantara® biedt de perfecte grip voor de compacte wieldiameter van 270 mm.

Podium Advanced Paddle Module in een exclusieve afwerking.

Dit stuur is vooraf geïnstalleerd met ons meest realistische peddelsysteem en is uitgerust met alles wat je nodig hebt om perfect te starten en nauwkeurig te schakelen.

Magnetische peddels en dubbele koppeling

De vooraf geïnstalleerde Podium Advanced Paddle Module zorgt voor uitzonderlijk helder en snel schakelen. De dubbele analoge paddles bieden vier standen, waaronder een geavanceerde stand voor het bijten van de koppeling voor een perfecte start. De kleurencombinatie van 3 mm dikke peddels van koolstofvezel en zwart geanodiseerde aluminium koppelingspeddels is exclusief voor het limited edition F1® 2021-stuur.

Uitwisselbaar Quick Release System

Het ClubSport-stuurwiel F1® 2021 is vooraf geïnstalleerd met de QR1 Wheel-Side (voorheen ClubSport Quick Release Adapter genoemd), een snelontgrendelingssysteem van autokwaliteit waarmee de bestuurder het stuur binnen enkele seconden kan verwisselen, zelfs tijdens het spelen. Dit kan worden geüpgraded naar het QR2-systeem van de volgende generatie (binnenkort beschikbaar).

Geavanceerde meerkleurige LED-balken, OLED-display en meer invoeropties dan ooit. Beheers de complexe systemen van moderne raceauto’s en vind de voorsprong op uw concurrenten.

Meer dan alleen in het oog springend

De spectaculaire lichtshow van het stuur is ook zeer functioneel. RevLED’s met negen meerkleurige LED’s vertegenwoordigen het motortoerental en het optimale schakelpunt, en de twee vlag-LED-balken (FlagLED’s) met drie meerkleurige LED’s kunnen bandenslip, vlagwaarschuwingen, pitlimiter en meer aangeven.

Multitasken binnen handbereik

11 knoppen (met meegeleverde aanpasbare doppen), 12-standenschakelaars met meerdere posities, duimencoders, tuimelschakelaars; de lijst gaat verder. Tot 67 functies van het spel kunnen direct worden aangepast.

OPMERKING: De links in dit artikel kunnen u naar de website van de leverancier leiden. Door een bestelling te plaatsen via deze links is het mogelijk dat SimRaceBlog een klein percentage van je bestelwaarde als commissie ontvangt. U betaalt hier nooit extra voor! Met deze eventuele commissie kunnen wij de kwaliteit van de website blijven waarborgen en verbeteren.