Fanatec ClubSport Steering Wheel Formula v2.5


De nieuwe producten bij Fanatec gaan hard. De CSL DD, de nieuwe CSL-pedalen en het F1 2021 Limited Edition-stuur volgden elkaar in rap tempo op. Vandaag is ook de ClubSport Steering Wheel Formula v2.5 daaraan toegevoegd. Het is eigenlijk een variant van het bekende v2 stuurwiel, geüpgraded met stuur met leren handvatten en de Magnetic Paddle Module. De prijs daarentegen is 30 euro lager dan de v2. Voor 350 euro koop je bij Fanatec een heel mooi F1 stuur. Pre-orderen kan vanaf vandaag! Check onderstaande link(s) voor de Fanatec Webstore in jouw regio.

Formula V2.5. Raise your game

Het ClubSport-stuurwiel Formula V2.5 heeft de perfecte maat en vorm voor alle raceauto’s in formulestijl en met één zitplaats.

Premium materialen

De Formula V2.5 behoudt de vorm van het iconische ClubSport Formula-wiel van 270 mm en maakt gebruik van een 5 mm dikke, massieve voorplaat van koolstofvezel, aluminium schakelmodules en gladde, geperforeerde lederen handgrepen.

Boordevol Fanatec-innovatie

Geavanceerde meerkleurige LED-balken, OLED-display, meer invoeropties dan ooit. En nu standaard met magnetische shifters.

Scherp schakelen

Dankzij de voorgeïnstalleerde, CNC-gefreesde aluminium ClubSport Magnetic Paddle Module schakel je elke keer vol vertrouwen van versnelling. Het stuur zit boordevol 11 knoppen, 12-weg schakelaars met meerdere posities, duim-encoders, tuimelschakelaars; de lijst gaat verder. Tot 67 functies van een game kunnen direct worden aangepast.

Meer dan alleen in het oog springend

De spectaculaire lichtshow is ook zeer functioneel. RevLED’s met negen meerkleurige LED’s kunnen het motortoerental en het optimale schakelpunt weergeven, en de twee vlag-LED-balken (FlagLED’s) met drie meerkleurige LED’s kunnen bandenslip, vlagwaarschuwingen, pitlimiter en meer aangeven.

Upgradable

Vervang de ClubSport Magnetic Paddle Module door de Podium Advanced Paddle Module (optioneel) voor extra inputs en analoge paddles. Dankzij de verwisselbare snelspanner is dit wiel klaar voor de overgang naar het geheel nieuwe QR2-systeem (binnenkort beschikbaar).

Koppelingspeddels in F1-stijl toevoegen

De ClubSport Steering Wheel Formula V2.5 kan worden geüpgraded naar de Podium Advanced Paddle Module, die een paddle-systeem met dubbele koppeling en twee paar magnetische paddles met 3 mm dikke koolstofvezelplaten toevoegt.

Klaar voor de toekomst

Dankzij de verwisselbare QR1 Wheel-Side (ClubSport Quick Release Adapter) kan het wiel eenvoudig worden geüpgraded naar het QR2-systeem van de volgende generatie (binnenkort beschikbaar).

Wil je op de hoogte blijven van SimRaceBlog content, nieuws, aankondigingen en (toekomstige) give-aways? Volg ons op Instagram @simraceblognl en/of ons Discord kanaal.