Next Level Racing Traction Plus motion platform


De Traction Plus is echt een product van wereldklasse dat is ontworpen om eindelijk die kloof tussen track/asfalt en simulatie te dichten met een product en ervaring als geen andere bewegingssimulator ervoor.

Het glijdende concept en de technologie zijn alleen ooit eerder gezien in professionele raceteams op het hoogste niveau, vaak met budgetten van honderdduizenden dollars of in veel gevallen budgetten van meer dan een miljoen dollar.

De Traction Plus is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met een motion engineering-team van wereldklasse om een ​​ongeëvenaarde motion-ervaring te bieden. Om het ultieme realisme en precisie te bereiken, had dit een volledig unieke technologie en engineering nodig met een product dat vanaf 4 jaar is ontworpen en dat meer dan 2000 componenten bevat.

Het platform is puur voor simulatie ontworpen en ontwikkeld in plaats van alleen commerciële actuatoren te gebruiken en aan te passen aan simulatie. De Traction Plus is ongelooflijk meer dan alleen een achterste tractieverlies-systeem en ontworpen om te combineren met het V3 motion-platform om een ​​baanbrekende motion simulator-ervaring te bieden.

De Traction Plus beweegt de hele cockpit en levert zowel onderstuur als overstuur op de meest realistische en precieze manier mogelijk.
Op basis van feedback van professionele chauffeurs tijdens de productontwikkeling is de onderstuur component van een bewegingsplatform die meestal alleen in 6DOF-systemen wordt gevonden, absoluut cruciaal voor het nauwkeurig en nauwkeurig simuleren van het voertuig. Het platform voelt zowel onderstuur als overstuur en kan effectief worden gebruikt voor bestuurder/racer training, met name voor bochten en rally, waarbij wordt gevoeld wat er gebeurt met zowel de achterkant als de voorkant van het voertuig. Zelfs de verschillen tussen achterwielaandrijving, voorwielaandrijving en voertuigen met vierwielaandrijving zijn voelbaar met de precieze feedback die wordt geleverd via het Traction Plus-platform. Het Motion Platform V3 en Traction Plus zorgen samen voor nauwkeurige voertuigfeedback voor voorwielvergrendeling, wat betekent dat u zowel trillingen voelt als de voorkant van het voertuig uit de hoek glijdt wanneer te veel remdruk wordt uitgeoefend. (ook van toepassing voor achterwielvergrendeling afhankelijk van voertuig kracht).

De Traction Plus gecombineerd met het Next Level Racing® Motion Platform V3 biedt ongelooflijke niveaus van voertuigfeedback aan de bestuurder om precies te voelen wat het voertuig doet door precies te leveren:

  • Zwaaien
  • Pulse
  • Rollen
  • Hoogte
  • Onderstuur en tractie verlies voor – (kritieke functie meestal alleen ervaren in 6DOF motion platforms)
  • Overstuur en tractie verlies achter
  • Power slides en driften
  • Voertuig- en weg effecten zoals wegdek, hobbels, wielblokkering/spin, versnellingswisselingen en meer
  • Rangeereffecten (om zijdelingse botsing van tegenstanders/muur te voelen

De Traction Plus kan extra realisme toevoegen door de piloot het gedrag van het vliegtuig nauwkeuriger te laten voelen.
Net als bij het Motion Platform V3 dat professionele vliegers heeft, waaronder: luchtvaartmaatschappijen, privé-, militaire en vliegopleidingsinstellingen en universiteiten, kan de Traction Plus nog meer realisme toevoegen door de piloot de vluchtkenmerken van het vliegtuig realistischer te laten ervaren.

De Pitch and Roll-as simulatie van het Motion Platform V3 is uitgebreid met de Traction Plus om de derde as van Yaw te bieden voor een ongelooflijk echt gevoel van vlucht.

De simulator repliceert ook de bewegingen van landingsgestel bediening, gevecht/kanonvuur, grondbeweging, turbulentie en zijwind effecten en kan worden gecombineerd met augmented reality VR om een ​​ongeëvenaard niveau of realisme te creëren. Soepeler bediening van het roer kan effectief worden getraind met de combinatie van gier en draaipunt.

Of het nu voor de lol, training of voor professionele ontwikkeling is, de Traction Plus zal zeker een belangrijk instrument zijn voor elke vliegreis.

Het ontwerp, de engineering en de technologie van de Traction Plus zijn volledig baanbrekend
U verwacht bij dit product hetzelfde kwaliteits- en duurzaamheidsniveau als bij het Motion Platform V3. Het Traction Plus-platform is volledig in Europa ontworpen en geproduceerd en wordt aangedreven door MotionSystems. Het is een product van wereldklasse. Ook rekening houdend met de thuisgebruiker, is zorgvuldige engineering uitgevoerd om niet alleen een benchmark in prestaties te stellen, maar ook om ervoor te zorgen dat de Traction Plus (zoals het Motion Platform V3) het stilste motion-platform in zijn klasse is met de kleinst mogelijke voetafdruk.

De Traction Plus en Motion Platform V3 zijn ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd om de meest realistische, meeslepende en nauwkeurige simulatie-ervaring te bieden en samen een nieuwe benchmark in bewegingssimulatie-ervaring te leveren.

Dit zijn niet zomaar een actuator oplossing die eenvoudig aangepaste actuators heeft om te gebruiken voor simulatie. Dit zijn beide producten die puur voor geavanceerde simulatie zijn ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd, en professionele toepassingen die nauwkeurig feedback kunnen geven aan de bestuurder of piloot.

Montage
Net als bij het Motion Platform V3 is de Traction Plus een product dat is ontworpen voor een klant om zelf in zijn eigen huis te kunnen assembleren en instellen zonder een technische achtergrond te hebben. Het Traction Plus-platform wordt geleverd met duidelijke montage-instructies, waardoor de installatie zelfs voor een beginner eenvoudig is.

Voor meer informatie en de prijs kun je op de website van Next Level Racing terecht.

On Board voor een hot lap

Een uitgebreide review door Sim Racing Garage