Simply Mod F1 Dash voor Thrustmaster Ferrari F1 Wheel


Onlangs heb ik de Magnetische shifters geinstalleeerd op de Thrustmaster Ferrari F1 Wheel add-on. Na deze post op Instagram heeft Simply Mod F1 mij een Dash MOD opgestuurd voor de iPhone 4S. Naast de iPhone 4S versie van deze MOD is hij ook voor diversen andere telefoons te krijgen maar volgens Simply Mod F1 is de iPhone 4S versie de beste keus.

De MOD betreft een 3D geprinte behuizing en is vrij eenvoudig te installeren (zie onderstaande YouTube video). In een paar minuten heb de de MOD geinstalleerd en deze is ook vrij eenvoudig zonder schade weer te verwijderen. Met het ontwerp is rekening gehouden om de telefoon in standby te zetten en tevens de laadkabel aan te sluiten. Daarnaast zijn alle knoppen nog steeds goed te bereiken.

Als je de MOD hebt geinstalleerd kun je 1 van de vele telemetrie appjes downloaden uit de appstore, hier zijn er veel van te vinden. Ik gebruik zelf de SLLIMCODE App welke geschikt is voor F1 2016, 2017, 2018, 2019, Project CARS, Project CARS 2, Forza Motorsport 7 & Forza Horizon 4.

De iPhone 4S versie is inderdaad groot genoeg qua display en past perfect over het stuurtje heen. En naast dat het er gaaf uitziet is dit een hele funtionele mod, je ziet in 1 oogopslag alle telemetrie gegevens van de auto op het display.

Installatie van de MOD

Gebruik van de MOD