Abruzzi RaceWear Standaard handschoenen


Abruzzi RaceWear heeft ons weer voorzien van hun meest recente modellen handschoenen. Al deze modellen zijn verbeterde versies van hun huidige modellen. Eén van deze modellen zijn de nieuwe standaard handschoenen. Het standaard model zijn eenvoudige zwarte handschoenen met witte details en een klittenband sluiting aan de achterzijde. De handschoenen zijn voorzien van grip pads op logische plekken. De handschoenen zijn van een enorm goede kwaliteit stof, hebben een goede pasvorm en zitten erg comfortabel. Of je nu alcantara of een leder stuurwiel hebt, de handschoenen bieden een goede grip op het stuur. Het enige nadeel wat wij op deze handschoenen konden vinden was het gedeelte om de pols, het uiteinde wordt pas na een aantal uren rijden wat soepeler wat net iets meer comfort biedt tijdens het rijden. Abruzzi RaceWear luistert heel erg goed naar de feedback welke ze krijgen van hun klanten, testers en reviewers. Ook dit punt is al weer verbeterd aan het model en maakt de door ons geteste handschoenen al weer achterhaald.

Nu hebben we al aardig wat diversen merken handschoenen mogen testen de afgelopen tijd, toch blijven we elke keer terug vallen op onze eerste customized versie van Abruzzi, welke we afgelopen jaar hebben mogen reviewen. We kunnen vast verklappen dat we vanaf heden een nieuwe favoriet hebben en dat zijn niet de standaard handschoenen van Abruzzi geworden, al verdienen deze misschien wel een goede tweede plaats. We zullen de review van onze nieuwe favoriete handschoenen in de loop van volgende week posten. Blijf ons dus volgen!

Ben je nu enthousiast geworden en wil je ook handschoenen bestellen bij Abruzzi Racewear? Op deze pagina vind je een kortingscode voor 10% korting op je bestelling.