Simmakerz Carbon Clutch Paddles voor de Fanatec APM


Ik zat al een tijdje te bedenken hoe ik de gouden paddles van de Fanatec Podium Advanced Paddle Module in carbon zou kunnen (laten) maken. Ik vind namelijk het Fanatec Formula v2 stuurtje in compleet zwart/carbon/rood een stuk mooier dan met het goud er in. Toevallig kwam ik via Facebook op de website van SimMakerZ uit en deze bied een kant en klare oplossing aan om de gouden paddles te vervangen voor 3mm carbon paddles en daarnaast ook nog vinyl stickers voor over de magneten in diversen kleuren. Ik heb deze oplossing onlangs besteld en ik ben meer dan tevreden met de looks, want echt sneller ga je er niet van rijden!

Het pakketje wordt geleverd in een kleine bubbeltjes envelop met daarin alles apart verpakt en de vinyl stickers goed beschermd tussen 2 kartonnetjes.

De montage is vrij eenvoudig, enkel de schroefjes los draaien van de paddles en deze voorzichtig weer vast draaien. Ik heb de magneten wel even goed ontvet zodat deze mooi blijven plakken. Al met al een kleine aanwinst met groot plezier, van de looks dan 😉